rknrdvneyll Merhaba anneler bebeğim yedi günlük hiç sütüm yok hazır mama veryorm su vermelimiyim yardımcı olursanz sevinirim
Sahreyldrm rknrdvneyll çoğu kişi gerek yok dese de ben doğduğundan beri veriyorum anne sütü aldığı halde gelişiminde de hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür fazla vermediginiz sürece bişey olmaz
Olich rknrdvneyll anne sütüyle beslenen çocuklarda 6. ay dahil su verilmemeli. Mama ile besleniyorsa az miktarda verilebilir
Deletedmom146 rknrdvneyll ver canım sen suyu verme diyene bakma kaç doktora sordum hepsi ver dedi. Hele de havalar ısınıyor günde 1–2 çay kaşığı ver sen. Arkadaşımın akrabası vermedi yazın çocuğun böbrekleri rahatsızlanmş doktor kızmış nden vermednz diye. Anne sütü alsa bile herkesin sütü aynı değil kminin koyu kiminin sulu.. sen ver istemezse tükürür o zaten.
Pamukoglan rknrdvneyll sürekli emzirmeye devam edin sonra mama verin, bebek emdikçe süt geliyor ve çoğalıyor
CemreAysima rknrdvneyll Tabikide vermelisin ben dogdugundan beri veriyorum anne sutu alirkende vermiştim..
Esyu rknrdvneyll ben emzirdiğim halde hep veriyorum,ama kaynamış,ılımış sudan.Birde mama veriyorsanız bence verin,büyük kızıma da hep verdim ve maşallah çok su tüketir☺️
idil1990 rknrdvneyll ben dogdugu gunden itibaren veriyorum bi yakinimin bebeginin bobregi kuruma esigine geldi cok zor atlattilar o riske giremem. Kimi anne sutu bile cok koyu oluyor. Mamanin icinde ki su normal suyu karsilayacagini dusunmuyorum oyle olsaydi ictigimiz cay suyun yerini tutardi kendi fikrim
Nilinannesii rknrdvneyll canim ben de mama veriyorum 1.5 aylık bebegim doktorum her mama arkasına şu vermemi söyledi ağzında pamukçuk olmasını engelliyormus. Her mama arkası veriyorum ve pamukcuk olmadı
Ikrasu__ rknrdvneyll suyun hıc zararı olur mu helede böbreklerı bu dunyaya yenı alısmaya calısırken ver kuzum sureklı o mineral sadece yan etkı yapacak prosedürü yok 😌🙏🏻