rabiadmrr Oğlum 9aylık oldu kızlar tuvaletini kendi kendine yapamıyor akşam mamasını yerken ara veriyor ağlıyor uyaranla yapıyor öyle yemeğe devam ediyor sabahları da aynı gaz çıkartıyor ama tuvaletini yapmıyor alerjili bir çocuk biraz katı yapıyor ama öyle kabız da değil poposunda çatlağı da yok ne yapabilirim var mı böyle birşey yaşayan
OzlemAlisa rabiadmrr ah kuzum ne zor.. Allah kolaylik versin. Yemeklerde oluosa genelde zeytinyag koyun, ogunlerini bagirsaklarini çalıştıracak, kabiz mamasi turu besinlerle destekleyin, yogurt yiyosa probiyotikle mayalayn insallah düzene girer 🙏
xelifgulxx rabiadmrr şırınganız varsa 05 veya 1 ml götüne pekmez sıkın altını da bezi açın koyun bacaklarını da karnına doğru toplayın öyle durun hemen yapacaktır
rabiadmrr Yapraksarmam doğduğundan beri ara ara böyle oluyor bi kendi kendine yapıyor sonra tekrar yapamamaya başlıyor yanı uyaranla yapmaya alışıcak diye korkuyorum
aysenurkerem Yapraksarmam banada alışkanlık gibi geldi. 9 aylık olduğu için kayısı ve kuru inciri suya koyun, biraz kaynatın kayısı-incir yumuşasın iyice yoğurda karıştırıp yedirin. Katı yapmaz kakasını rahatça yapar. Zeytinyağını eksik etmeyin yemeklerinden. Biraz daha posalı yiyeceklere ağırlık verin
rabiadmrr Yapraksarmam işte bende bilmiyorum doktor allerjisi olduğu için bağırsak duvarında da döküntüleri olduğunu söyledi yani biraz ona bağlıyorum arada kendi kendine yapıyordu şu birkaç gündür hiç yapmıyor üzülüyorum
rabiadmrr aysenurkerem kuru üzüm kuru kayısıyı denedim pek fayda görmedim inciride denerim zetiytinyağını günde 3 kez içiriyorum posalı derken biraz açar mısınız beğenmeyip de yemediği şey çok oluyor
Yapraksarmam rabiadmrr canım karnına masajlar yap. Sabah uyanır uyanmaz 1 çay kaşığı zeytinyağı ver kayısıyı kaynatıp suyundan içir ama yapana kadar bekle ve uyarma artık ilerde çok büyük problem olur