Deletedmom245 myloves23 Ay, Azerice’de hitaplarda kullanılan bir sözcüktür (Türkçe’deki “Ey!” gibi). “Bala” ise “yavru, bebek, güzel” demektir. Yani "ay balam"ın anlamı “yavrum, bebeğim, güzelim” demektir. Bende merak ettim araştırdım böyleymiş
BiricikAilem myloves23 Bunu sormasanız ne yapardık acaba? Burda post açmadan da öğrenmenin imkansız olduğu bir soru🙄 İyi ki sordun, iyi ki forum var 👏
myloves23 BiricikAilem izin mi almalıydım sizden? Kusura bakmayın öyle bir yetkiniz olduğunu bilmiyordum. Forumda binlerce saçma soru varken benim soruma mı takıldınız?😊
myloves23 ebz09 canım valla öyle bir açayım dedim internetten bakıp araştırmakta aklıma gelmedi. Forumda azeri annelerimizde var ya hani onlar daha iyi bilir diye😊
BiricikAilem myloves23 Sorunun binlerce saçma soru içinde olduğunu kabul ediyorsun yani. Google öldü mü? Bu arada ben yetki sahibiyim veya izin alsaydınız demedim zaten😅😅
myloves23 BiricikAilem Sizinle gerçekten uğraşılmaz valla. Verdiğim yanıtı algılayamamışsın sen belli🤦♀️Tüh yaaa keşke paylaşmasaydım mı dememi bekliyordun yoksa??😳O zaman buranın yetkilisi gibi davranmayacaksın anladın mı?🤨