Bbsra93 gece hic kalkmiyor mu sabaha kadar yatiyor mu yazik ay o bebek daha ufak acikir
Ceren acıkınca zaten uyanıyor oyle bi durum soz konusu değil uykusunuda alıyor tum gun uyanık zaten uyutmuyorum o yüzden uyku duzenimiz var ☺️
Bbsra93 uyku duzeniniz o sekildeyse cok iyi masallah valla nasil alıştırdıniz acaba 😂 ben ilk bebegim de cok cektim uyku sorununu alti aydan sonra duzeldi ancak
[bilinmeyen] benim ilk bebegim o zamanlarda surekli uyanirdi mama vermeme rağmen masallah bebisinize ins benim oglumda biraz buyunce öyle olur 😊
Ceren valla ilk gunden beri bunduzen var. Uyudugu zaman kimseye dokundurtmadım uyku saatinde aynı şekilde beşiğine koydum ve uyuyordu eve misafir gelince dahi elletirmedim saati geldiyse veya uyuyosa o yuzden bu duzen ☺️
Bbsra93 bende kimseye elletmiyorum uykusundan hic uyandirmadim umarim bu duzeni zamamla bizde oturturuz daha kucuk oglum bir aylik olacagiz 4 gun sonra 😊
Bbsra93 biz 12 den9 a kadar kaç posta kalkıyoruz valla 😳
Yenianne alıştırmanız şazım ama hemen olmaz eger suan oyle uyumuyosa şükür ben ilk gunden o sekılde yaptım zorluk cekmiyorum 🙈
Bbsra93 ilk günler uyuyordu ama 2saatte bir ben uyandırdım emmesi için siz o şekilde yapmadınızmı🤔
Ceren inşallah olur ya daha kucuk zaten
Bende 2 saate bi uyandırırdım gece halada öyle ama geri uyuyunca huzurlu uyurdu şimdi geri uyutuyorum huzursuz uyuyo devamlı ellerihariketli ve ses çıkarıo bi yandanda uyuyor anlamadım 😕
Bbsra93 ins canim