Sağolun kızlar 😊
Gamze_06 valla ben hiç oyle bişey yapmadım acıkınca zaten kalkıyor gece maam veriyodum ki bu sekıdle uykusuzlukta cekmedim. Suandada 2,5 aylık ve uyku duzenimiz aynı 12 de uyuyor sabah 9da kalkıyor gun içinde 3 saate bir yiyo
Bbsra93 gece hic kalkmiyor mu sabaha kadar yatiyor mu yazik ay o bebek daha ufak acikir
Bbsra93 biz 12 den9 a kadar kaç posta kalkıyoruz valla 😳
Ceren acıkınca zaten uyanıyor oyle bi durum soz konusu değil uykusunuda alıyor tum gun uyanık zaten uyutmuyorum o yüzden uyku duzenimiz var ☺️
Bbsra93 uyku duzeniniz o sekildeyse cok iyi masallah valla nasil alıştırdıniz acaba 😂 ben ilk bebegim de cok cektim uyku sorununu alti aydan sonra duzeldi ancak
[bilinmeyen] benim ilk bebegim o zamanlarda surekli uyanirdi mama vermeme rağmen masallah bebisinize ins benim oglumda biraz buyunce öyle olur 😊
Ceren valla ilk gunden beri bunduzen var. Uyudugu zaman kimseye dokundurtmadım uyku saatinde aynı şekilde beşiğine koydum ve uyuyordu eve misafir gelince dahi elletirmedim saati geldiyse veya uyuyosa o yuzden bu duzen ☺️
Bbsra93 bende kimseye elletmiyorum uykusundan hic uyandirmadim umarim bu duzeni zamamla bizde oturturuz daha kucuk oglum bir aylik olacagiz 4 gun sonra 😊
Yenianne alıştırmanız şazım ama hemen olmaz eger suan oyle uyumuyosa şükür ben ilk gunden o sekılde yaptım zorluk cekmiyorum 🙈
Bbsra93 ilk günler uyuyordu ama 2saatte bir ben uyandırdım emmesi için siz o şekilde yapmadınızmı🤔
Ceren inşallah olur ya daha kucuk zaten
Bende 2 saate bi uyandırırdım gece halada öyle ama geri uyuyunca huzurlu uyurdu şimdi geri uyutuyorum huzursuz uyuyo devamlı ellerihariketli ve ses çıkarıo bi yandanda uyuyor anlamadım 😕
Bbsra93 ins canim