seymazumra İyi günler hanımlar. Lego duplo 10909 satıyorum sıfır ürün paketli elimde biraz var. 1 bucuk yaştan itibaren oynayabilirsiniz bebişin izle. Biz kızımla çok severek oynuyoruz.
seymazumra 80 parça bu arada. Lego nun kalitesini bilenler bilir biraz pahalı ama ömürlük bir ürün. Ve ikinci el satmak istediğinizde bile çok rahat ve iyi bir paraya satabiliyorsunuz. Ki aldığınızda satmak istemeyeceksin 🙂
seymazumra Deletedmom277 son fiyat olarak 190 belirledik. Çok benzerinin 2.elini 180e satanı gördüm makesef
Deletedmom277 seymazumra Kargoyu alıcı mı ödeyecek acaba. Fiyatı gayet iyi eğer kapalı kutuysa tabi Ben almak isterim kızım lego delisi
Deletedmom277 seymazumra Teşekkür ederim , civil de 229 tl ye buldum. Kredi kartının para puanıyla 70 tl indirimle alabiliyorum. Umarım alan çıkar , gerçekten uygun fiyatlı ☺️
seymazumra Dilacim sanırım o Bi önceki ayın fiyatı. Bende görmüştüm önce. Mesela 10715te 170 gözüküyor ama stoğu olmayan sitelerde. Hepsiburada gittigidiyorda 300lerfe fiyatı. Stoğu biten ürünün fiyatı artıyor. Bu ay zaten çok arttı lego fiyatları
seymazumra Deletedmom277 sizin aldığınız sette çok güzel biz onu da severek oynuyoruz eminim çok sevicek🙂
Dilacim seymazumra dogrudur henüz lego isine girmedim daha kucuguz😊 baska birsey bakarken gormustum gecenlerde aklimda kalmış 😊