Ygtek Fatima33_ sap simplex kesinlikle. Zaten eczanede bile en iyisi bu deniyor. Tabi her bebeğe farklı damla işe yarıyor.
Aysegullll002 Deletedmom331 gaz damlası ile bio gia nin farkı nedir bilmiyorum lütfen söyler misiniz bio gia aldık gaz damlası diye onu kullanıyoruz bende öyle saniyordum şimdi bunu görünce şaşırdım bio gia bağırsak düzenleyicisi olarak geçiyorsa gaz damlası nasıl oluyor anlamadim😣
Fatima33_ Bio gaia nın gaz damlası oldugu nu sanmıs ım, çok teşekkür ederim hepinize o halde sab simplex
didemzgypn Fatima33_ bio gia yı her gün saati saatine kullanırsanız çok faydayı bi damla 1 hafta içinde bağırsakları düzene sokuyor tavsiye ederim sap simplex i de mecbur kaldıkça kullanmıştım.
Balanne_ . Sab simplex kesinlikle dün arkadasımda bunu aldı 2 haftadır bbeği gece uyumuyor mus dün gece uyumuş kesinlikle tavsiye ederim
Fasulyeninannesi Fatima33_ bio gaia probiyotik bağırsak düzenleyici devamlı kullanmak gerekiyor diğeri gaz damlası
Fasulyeninannesi Fasulyeninannesi bio gaia sabırla kullanılırsa sorunu kökten çözer sab s. ise anlık çözüm
Deletedmom331 Aysegullll002 biogaia probiyotik yani bağırsak düzenleyici. Faydalı bi bakteri bağırsak florası için :) sab simplex Nurse harveys vs bunlar gaz damlaları gaz çıkartmayı kolaylaştırıyor. Probiyotik ve gaz damlası aynı anda kullanılırsa gaz için etkili oluyor canım. Onun dışında tek başlarına pek etkileri yok