Eceprenses Ek gıdaya gecis yaptık. Ama kıyafetlerinden lekeleri çıkaramıyorum bir kaç leke çıkarıcı denedim. Önerilerinize açığım 🙏
Zeyzey06 Eceprenses minoris leke çıkarıcı. Süt ve kaka lekesini cikardi ek gidaya henuz gecmedim ama ablam kullaniyir ve cok memnun
Thelefant Eceprenses Ben de nuk deniyorum şimdilik memnunum ama öyle çok ağır bi lekede kullanmadım henüz.
GUBILIK Eceprenses minoris leke cıkarıcı. Leke olustugu anda sıkıp kirli sepetine atabilirsiniz kıyafeti. Sonra istedıgınız zaman yıkayın. Hiç leke kalmıyor. Temiz içerikli
Sahreyldrm Eceprenses bizde gayet başarılı ama 🤔 beklenmiyor musun sıkıp acaba ? Ben sıkıyorum lekeye biraz bekletiyorum eğer çok lekeliyse deterjanın yerine de koyuyorum biraz deterjanla öyle kullanıyorum geçiriyor güneşe de serince
PortakalKokulum Mommy_ bunu anında mı kullnıyosunuz acaba öyle mi etki ediyo yoksa çamasır yukanacagı zman kullanınca da oluyo mu
Mommy_ PortakalKokulum Farketmiyor her türlü sonuç alıyorum. Ben pek lekeyi kurutmam ama sepete atmadan önce bir iki fıs sıkarım lekeye öyle bırakırım