Badeee 50gunluk kizim sadece emerek uyuyor. Ne ana kucagi ne ayakta sallama... hicbirseyi kabul etmiyor emerkende kivranmaya basliyor cogu zaman oylede uykusu kaciyor.sonuc olarak uyumakta cok zorlaniyor.surekli bacaklarini karnina dogru bastirarak alttan gazini cikariyorum kakasinida bu sekilde yaptiriyorum yoksa yapamiyor ve surekli inliyor uykusunda bile inleyerek uyaniyor var mi bunlari yasayan yada onerisi olan tecrubesi olan?
CemreKerem Badeee gaz sorununu biz de yaşadık bağırsak düzenleyici damla kullandım Relamax ama adı değişmiş relactaz olmuş sanırım .. 50 günlükken memede uyuması çok normal bence
Esmaozenn Badeee ben aynısını yaşadım sen ne kadar gazını çıkarsan da gaz oluyormuş hala içerde gaz damlan nedir bilmyorm ama ben çok damla denedim en son sap simpleks damla da kaldım...şuan kızım 3 aylık hala gaz problemi var Ama o günler kadar değil
Badeee Esmaozenn damla vs hicbisey kullanmiyorum surekli gazini cikartiyorum sabaha karsi tavan yapiyor ic cekmeler ve kivranmalar
Esmaozenn Badeee doktora götürüp sormalısın bence ben doğru Damla’yı geç buldum onu bulana kadar da birsürü eziyet çektik çocuğumla sende öyle olma bence doktoruna sor danış kullan bence
Badeee [bilinmeyen] yatagina yatma gibi bir durumu yok malesef hep kucakta gezmek yada emmek istiyor onun disinda agliyor surekli
DKortak [bilinmeyen] merhaba , benim bebeğim de 4 ay 12 günlük . Memede uyuyor. 1ay sonra ise başlayacağım için şimdiden stres yapıyorum. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama memede uyuma huyunu nasıl degistirecegimi bilemiyorum. Uyku rutini geliştirdik, beşine koyarken uyanır gibi olunca stt pat yöntemi ile geri uyuyor ancak dediğim gibi memede uyuma ve tam desteksiz uykuya nasıl geçeceğimi kestiremiyorum. Siz nasıl Uyku eğitimi veriyorsunuz
ozelegtmcianne DKortak bir yerde okumuştum memede uyuyunca gazını çıkarın uyansın beşiğine koyun öyle uyusun yazıyordu tabi her bebeğin huyu farklı yapabilirseniz ne ala
CemreKerem [bilinmeyen] oğlum 1 yaşında hala memede uyuyor 😅🤷 uyku saatleri düzenli ama meme olmadan uyiyamiyor açıkçası biraktirmayi da hiç düşünmedim siz neler yapıyorsunuz memesiz uyuması için
Deletedmom0031 Benimkinde de emzirirken kıvranma durumu var kıvranma değil de kavga eder gibi memeyi tutmuyo uykusunu kaçırıyo memeyi bıraktığında kavga etmesine fırsat vermeden emziğini veriyorum hemen ağzına uykuya dalıyo