DeryaGiray Myagz aaa gerçekten mi? Ben doğdu doğalı hep rezene içerim kimi zmn gerçekten azalır bak ondan olduğunu hiç düşünmemiştim 🙄
Myagz DeryaGiray aslında birçok uzman da tavsiye etmiyor özellikle emzirme danışmanları karşı çıkıyor ama kime sorsam rezene içiyor nasıl yayılmış bilmiyorum 😁
DeryaGiray iko84 bakalım bende sağma makinası sipariş verdim elektrikli geldiğinde sagmaya baslicm arttırmak içinde 2 saat arayla 10-15 dkka süreyle sagmaya calisicm inşallah artar sizin nasıl artma oldu mu ? Bebeğiniz kaç aylık ?
iko84 DeryaGiray 3.5 aylik artmadı deli gibide yiyorum kim su sut yapiyo dese alıyorum yiyorum çoğalmadı insallah hepimizin bol bol çocuklarımızın ağızlarının kenarlarından akacak kadar sakir sakir sütümüz gelsin insallah
DeryaGiray iko84 Aminnn inşaallah 🤲 her şey beyinde bitiyor birde benim sutum bol fışkırıyor sütüm diye beyne olumlu msjlar gönder ;) birde böyle dene önce kendine inandır
Beyzakk Aleynacebi bol bol su ictim tere hurma sutlu tatlılar bide İncirli kayisili hosaf iciyrm bende en etkili olanı su ve tereydi