[silindi] Merhaba 33 günlük bebeğim var kilosundan dolayı dr mama da önerdi.ama ben sabah ve gece olmak üzere sadece 2 kere mama veriyorum.. yanlışmı yapıyorum ama her emzirmeden sonra vermelimiyim acaba ?
Hilfa [silindi] ben sabah öğle akşam olmak üzere 3 defa veriyodum diğer zamanlar anne sütüyle devam ediyodum
Zozdemir [silindi] ihtiyacına göre belirlersiniz sutunuz çok geldiği günler az mama verirsiniz doğrusu yanlışı yok bence pek. Ben genelde aksam yatmadan mama veriyorum onun dışında gerek gördüğüm sütüm az geldiği zamanlarda 2 - 3 kez verdiğim oluyor.
Tugceokur [silindi] günde 2 kere verilen mama bebeğe kilo aldırmaz canım bir öğün anne sütü veriyorsan diğer öğün mama vermelisin ve bu döngü gün içinde hep böyle olmalı ancak o zaman bebeğin kilo alımını desteklemiş olursun.
Yagizefeninannesi Benim bebeğim de hastanedeyken 400 gram kaybetti mamaya başladılar hastanede 2 saatte bir mama vermiştim doğum kilosuna ulaşana kadar İlk emziriyordum peşine mama veriyordum şimdi 3 aylık sadece gece yatarken veriyorum