Sblsrgnsn Denizs ben ilk blw ile basladim ama bebegim kabul etmedi yutamadi hic puturlu seyleri falan bikac defa denedim basaramayinca vazgectim amaan anam beni blwyle mi buyutmus sanki dedim koyverdim gitti 😃3 gun kurali da cok uzun geldi onu da 2 gun yaptim gectim bazen 1 gun bile verdgm oldu bi sikinti da yasamadim valla ek gidaya gecerken cok gerilmistim ama aslinda bukadar kasmamak gerekiyormus ya
Ebructncft Ben de varım 😄 istiyordum aslında ama doktorumuz önermedi belki biraz daha büyüsün öyle ikisi bir arada yürütülebilir 🤔
Denizs Sblsrgnsn ah be kardesim vallahi ya . Blw yapmayan annelere resmen mobbing yapıyorlar. Daral geldi gerçekten. Düşünce tarzina bayıldım daha bugün Bende beni anam blw ile mi buyuttu be deyip isyan ettim 😀
Damlas Denizs ek gıdaya ilk geçişte blw uygun bulunmuyor, önce bebeğin yutma yeteneğinin gelişmesi gerekiyor. Zamanla zaten kendi yemek istiyor
Ahsenay Denizs bebeğim 8.5 aylık ben yeni başladım sayılır blw ye ki hala benim yedirdiğim oluyo her şeyi yiyemiyor çünkü kendi başına ilk başlarda da hep ben yedirdim
Mom9 Denizs 9-10aylıkken başlamak mantıklı bence direkt 6.ayda blw yapan da ne bilim pek inandırıcı değil
Mom5874 Denizs Ben BLw uygulamadım. Fazla evhamlı bir anneyim sanırım 😃 Sadece bazen eline evde yaptığım yumuşak bebe bisküvisi, buharda haşlanmış havuç, salatalık vs veriyorum, hevesini alsın diye 🙂
Sblsrgnsn Denizs aman yaa kulak asma hic o mobbing yapanlara valla annemiz dayamis bize pirinc ununu salmis gitmiş cok fazla kasmamak gerekiyor bence hersey kitabına uygun gitmiyor cocuk buyuturken
Ahsenay Denizs her bebek kesinlikle bir olmaz kimisi 6 aylıkken bile yiyebiliyo ama benim kızımda yeni yeni ağzına götürmeye başladı onda da her şeyi götürmüyo siz önüne koyun biseyler yemek yedirirken öyle öyle alışır belki ama bi gün nasıl olsa kendileri yiyecek dert etme canım
ertugrulbebek Denizs blw nasıl araştırmadım şu an ama ilk önüne koyarım zaten 3 gün kuralı ike vericem minicik lokma koyarım önüne dokunur napicak merak ediyorum karşısında bende yerim belki 😋 ama ilk başlarda kendim yediririm 🍼🍼🍼
Denizs ertugrulbebek gerçekten her bebegin gelişimi ve tepkileri farkli . +6 ay olan su biberon ucunu oglum 8 ayda kabul etmeye başladı. Bende dedginiz gibi başladım fakat tam anlamiyla blw yapmak baya cesaret isi bence 😀
Tas67 Denizs blw ne oluyor ? Bizde 1 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️