Bitmiyor bu eşlerin aile sevdası bir türlü bitmiyor ne yazık ki. Bugün eşim öğlen annesiyle görüntülü konuştu. Annesi babası kardeşleri falan oruç tutuyormuş. Bir görün dikkat et annem dikkat edin kendinize. Annesi diyor yatıyorum oğlum diyor. Benim eşim olacak adam da diyor yat anne kalkma dinlenin diyor. Ben ramazanın ilk gününden beri orucumu tuttum allah’a şükür gerçi fazla zaman olmadı ama yinede tuttum. Dün regl oldum. Benim eşim oruç tutmuyor zaten. Az önce çocuklara yemek yedik. Masayı falan kaldırdım az uzanayım dedim. Malum ev işi hiç bitmiyor. Ee bide köyde oturuyoruz biz bahçe yapıyoruz sabah bahçeye in bahçeyi sula falan derken bir sürü iş çıkıyor ev önünde. Evin içinde ki işleri saymıyorum bile. Her neyse az önce uzandım eşim yine annesiyle konuşuyordu görüntülü. Telefonu kapattı yanıma geldi. Yine mi yatıyorsun işin gücün yatmak başka bir bok bilmiyorsun diyor bana çok sinirlendim ya. Kendi görüyor halimi sabahtan beri oturmuyorum bile. Sadece az önce uzanayım dedim demediğini bırakmadı. Bende dedim oruç tutmuyorum ya o yüzden mi diyorsun dedim. Oda hep yatıyorsun bir halta yaradigin yok beni sinirlendirme aglatirim seni ramazan ramazan dedi. Çok sinirlendim kızlar kendi ailesini düşünüp duruyor. Ben azıcık uzanınca laf ediyor