BalDoruk Bebeginize çig havuc veriyor musunuz yani pisirmeden sert sekilde kabugun soyup eline veriyor musunuz 6 aylik icin soruyorum. Yoksa pisirip oyle mi eline veriyorsunuz? Pisirince yumusar ve isirdiginda buyuk parca koparir bogazina kacar diye dusunuyorum. Daha baslamadik ek gidaya ama on gun sonra baslayacagim
Damladerin BalDoruk dediğiniz mantıklıYmis. çiğ icin söylüyorum 6 aylık olduğu icin takip etmeniz gerekiyor ne olur ne olmaz bu şekilde bi gözünüz onda olursa bi sure sonra nasıl yiyip yutulması gerektiğini kavradiginda Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🙏
HaticeeAli BalDoruk ben xok verdım havuc soyup elıne taze soganın beyaz kısmını verıyodum bazen normal kuru soganı soyup verıyodum hem oynuyodu hm yalıyodu 😂
Denizanne BalDoruk çiğ havuç eğer olurda koparsa ağızda erimediği ve yumuşamadığı için tehlike oluşturur. Bence haşlayıp öyle eline vermeniz daha doğru olur bir süre sonuçta yeni başlıyor ek gıdaya daha yutma refleksini bilmiyor allah korusun risk etmemek gerekir
Damladerin BalDoruk ben hep çiğ verdim kızım 28 aylık şimdi ye kadar hep çiğ verdim (Takip ederek bi sure ) . ama pişirip vermek hiç aklıma gelmedi ikinciye hamileyim bu söylediğinizi unutmazsam yapicam 👍🏿
HaticeeAli BalDoruk aksıne aşırı sevıyodu elınden aldıgımda aglıyodu 😂 hatta bıgun pazardan geldık soydum verdım kuru soganı sonra o oyalanırken bı tanede aldım yemeklık dogradım o kadar acı bı sogandıkı ben dograrlen bıle asırı zorlandım ama bebegım severek emıyodu yalıyodu ısırmaya calısıyodu 😂
Dilarapusat Bence çig vermelisiniz pismisi buyuk lokma alip yutamamasi daha olası 9 aylik oglum 5 disiyle daha minik minik kopariyor 6 aylik öyle buyuk parca koparamaz birazda kalın verin ince olmasın :)
espalp BalDoruk havucu pişirseniz de lanet şey çatalla bile kolay ezilmiyor 😂 dişi yoksa bence büyük parça falan koparamaz ama gözetim gerekir yine de
Karsimasaldakikiz BalDoruk kızım 4.ayına girdiğinde diş kaşıntıları başladı ben kalınca seçip soyup eline veriyorum o zamandan beri dişlerini kaşısın diye. Tabiki başındayım devamlı allah korusun
Deletedmom276 BalDoruk dişleri kaşındığı dönemler çiğ havuç veriyorum üzerini soyacak ile soyup, blw usulü başladık ek gıdaya 6.ay bitiminde, buharda haşlayıp parmak kalınlığında veriyordum,11 aylığız kendisi yiyor.