Asyamom96 Kızlar selam kızım 9 aylık ama hala diş yok anca kaşınıyor bütün belirti var ama cıkmıyor bizim gibi değil olan var mı anne sütü 2. Ayından sonra alamadı herkes anne sütü emmiyor ondan diyor cok moralim bozuluyor ..
Mahmutunannesi Asyamom96 bir bilgim yok canim ama bizde 6 ayligiz 7. Aya giricez bizde de belirtiler var diş yok 2 ay anne sütü verebildim sonrasinda mama ile devam ettim. Sakın kendini üzme daha vakti varmış demekki herşey vaktini bekler . Maalesef öyle kesimler var sanki biz isteyerek mama veriyoruz gibi bizde merakli degiliz gecenin altinda kalkip mama hazirlayip vermeye 😒 boşver vakti var de geç
Kubra22 Asyamom96 Benim oğlum yaşına girdikten sonra çıkardı. Kuzenim 16 aylıkken çıkardı. 18 aya kadar normal diyor doktorlar.
Poncikmom25 Asyamom96 anne sütü alıp almamasıyla ilgisi yok oğlum anne sütü içiyor ama diş yok 8buçuk aylık. Morelini bozanlar la ya bu konuları hiç konuşma yada uzak dur. Herşey vaktiyle inşallah
Mahmutunannesi Asyamom96 boşver gerçekten degmez canim hayirlisi bu sekildeymis diye düşün hiç sıkma canını karni doyuyor formül mamalar da anne sütü kadar zengin içerikli
Damladerin Asyamom96 sütle alakasını anlamadım ama bizim ilk dışımız 9. Ayında çıkmıştı emziren bir arkadaşımın kızının disleride geç çıkmıştı belli bi süresi varmi hatırlamıyorum ama geç çıkabiliyor yanı normal
kardelen00 Asyamom96 sutle bir alakasi yok ben 40 gun emmisim. sonra hep mama ile beslenmisim 4bucuk aylikken dis cikartmisim annem korkmus hatta doktora goturmus cok erken diye.
Deletedmom146 Asyamom96 sanırım daha öncede post açmıştınz her çocuğun gelişimi farklıdıreğer çok kafanıza takılıyorsa instgramda doktor deniz kaya var onu takip edin mesaj atın gün içerisinde döner size
GizeWw59 Benim kizim 11 aylliken cikardi hem premature her cocuk ayni ayda cikaracak diye birsey yok saglikli olsun bn hic emzirmedim kuvezde kaldi sütüm kesildi sutle alakali deil insanoglu bayilir fit sokmaya neler dediler banada ama hic takma