Sedaalikayra1223 18 günlüğüz yüksek tansiyon sebebiyle 37.haftada acil sezeryana alındım bebeğim ilk 1 hafta küvezde kaldı solunum skntısı vardı
ne görebildim ne koklayabildim malum korona yüzünden görüş bile yasak , ilk 2,3 gün sütüm gelmedi ağlaya ağlaya mahfoldum bebeğimin hasreti ona bişe olacak korkusu ve bebeğime süt gönderememem çok zoruma gitti psikolojikmen çok zordu o dönem, geçti gitti geride kaldı ama gelip bebeğinizi alabilirsiniz dediklerinde hastaneye çok yakın olmamıza rağmen o yol gözümde öyle bir büyüdü ki heleki yavrumu ilk kucağıma aldığımda nefesim kesildi başım döndü ellerim titredi kalbim ağzımda attı sanki ve o günden beri bir saniye kucağımdan indirmek istemiyorum psikolojim alt üst oldu uyku bile uyuyamıyorum brakıp tuvalete bile gitsem içim bi tuhaf oluyo ağlıcak kuscak nefesi kaçıcak die korkuyorum k.validemle yaşıyoruz ama kimseye brakmak içime sinmiyor tamam herkes evladına düşkün olur ama benim durumum çok farklı napıcam bilmiyorum hep diken üstündeyim ya bişe olursa diye 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun 🤲🏻😓