Yarimmmm Kızlar 1 aylık bebegim var uyku düzeni kuramıyorum sürekli huzursuz gaz damlasıda kullanıyoruz ama napsak olmuyor uykuya dalamıyor uyusada hemen kalkıyor ayaklarımda sallıyorum sizin önerebilceğiniz bişey varmı
Celins Yarimmmm beyaz gürültü denedin mi oğlumda o dönemler uykuya zor dalıyordu. Süpürge sesi beyaz gürültü ile uyuyabiliyordu.
Gizemabc Yarimmmm 1 aylik bebegin uyku duzeni olmaz ki🤷 Gazi olmasi da cok normal. İllako demislerdir; 3 ay gaz sancisina care yok
Yarimmmm Acıyorum genede huzursuz hiç rahat degil sanki birşey batıyor yatınca sürekli uyanıyor uykusuzluktan bayılcam artık böyle olduğu için sütümda azaldı iyice
AyBerKam Benim bebeğimde gece uykusu çok iyi gündüz uykularida çok iyiydi ama çok azaldı bir haftadır dün gündüz sadece iki buçuk saat bugün hiç uyumadı bebeğim 2 ay 1 haftalik
Mucizemveben90 Bizde 10 günlüğüz aynı dert bizdede var sürekli memede sütümde cok fazla degıl gece uyuyamayınca iyice azalıyor sanırım mama takviyeside yapıyorum arada sarılık artmasın diye Allah yardımcımız olsun