balarisi_2019 6 aylık oglumun yüzünde kılcal damarlar gorunuyor yanaklarında, hiç böyle bir durun ile karsılasan var mı? Gecer mi ? Cok uzülüyorum
Gzd_ balarisi_2019 beyaz tenli mi acaba bende çok beyazım hala bellidir Kolçak damarlarım kızım da 3 aylık olucak onda da var beyaz tenli ve geçmicek malesef beyaz tenliyse oluyor ve kalıyor
Ayazgizem2019 balarisi_2019 canım ben 29 yaşındayım bendede çok belli. Hem açık tenliyim hemde genetik bizde annemde böyle şuan bebeğimde böyle. Gerçi senin bebeğini bilmiyorum çok barizmi belli ama istersen bi foto atsana
Yusufyigit-1 balarisi_2019 canım benim oğlum beyaz tenli onunda basının yan tarafında mosmor damar belli😞anlamadım yine niye belli bu kadar sorun yapmadım çok ama doktoruna goturdugumde sorucaktim malum virüs 😒
balarisi_2019 Gzd_ aslında cok beyaz tenli de sayılmaz. 2.ci ayında cok küçük bir damardı simdi yayıldı cok üzülüyorum.
Yusufyigit-1 balarisi_2019 su virüs bitince insallah goturcem ben doktora insallah kötü bisey değildir 😞
Nenvarkuzum balarisi_2019 benim oğlumuzda yüzündeki kılcal damarlar belli oluyor özellikle yanaklarında büyüdükçe kaybolur diye düşünüyorum içinizi ferah tutun
balarisi_2019 Nenvarkuzum insallah büyüdükçe kaybolur canım cok üzülüyorum. Nette bir sürü şey okudum Gunes kremsiz çocuğu dışarı çıkartmayın yazıyordu😔
balarisi_2019 Nenvarkuzum fotoğraf nasıl yükleniyor biliyor Musunuz yükleyeyim bende. Siz de bebeğinizin yanağını atar mısınız foto. Profilimizde ki bebeginizin oluyor sanırım aynı aylık gibi görünüyorlar.
Sehers balarisi_2019 Ben de beyaz tenliyim vücudumda ki tüm damarlar görünüyor maşallah yuzumde de aynı.. çocuklarım esmer onlarda belli değil. Endiselencek bı durum yoktur heralde 🙏
Nenvarkuzum balarisi_2019 hazlı resim yükle Google’dan yapabilirsiniz evet resimdeki bebeğim 4 ay 4 günlük yüzünde şuan yaralar var onun için anlaşılmıyor yaralar geçince atarım size resmini