ecrinelzem Kızlar 2 ay 20 günlük bebeğim var sadece mama ile besleniyor, 120 cc alıyo ama sanki daha fazla versem daha fazla da alıcak gibi sizinkiler kaç aylık ve kaç cc mama alıyolar kararsız kaldm daha fazla versem bu seferde çok mu gelir diye vermiyorm 🙄
kardelen00 ecrinelzem benim kizim 3.5 aylik 3 saatte 1 150cc iciyor gunde toplam 5 biberon iciyor gece kesintisiz 8 saat uyuyor. gayet yeterlo 120cc. daha fazla verip zorlamayin derim.
Seymabaysan kardelen00 bnde Aptamil conformil kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum bebelac golde geçecegım birde mamayı biberonlamı veriyorsunuz
laleninannesi Seymabaysan bebelac golda geçtik bizde memnunuz 2. Kutumuzdayız 2.5 saatte bir 120cc içiyor 4 ay 9 günlük
kardelen00 Seymabaysan Seymabaysan ilk baslarda emmeyi birakmasin diye siringa ile verdim ancak 2 aylik olduktan sonra mecbur biberona gectim zaten 3. aydada emmeyi birakti ve sutum kesildi. suan sadece mama yiyor. avent antikolik biberon kullaniyorum
Beliz55 Seymabaysan bebelac gold bizde kabızlık ve gaz yaptı bilgin olsun canm biz şuan sma kullanıyoruz
kardelen00 Seymabaysan malesef kolaya alisiyorlar biberon daha az yorucu geliyor. saglik olsun en azindan sagip verebilcek sutunuz var bol bol sagin verin. ben 3 ay emzirebildim cok kahrettim kendimi ama nasibi boyleymis elimden geleni yaptim olmadi