Btlp Kızlar selam , buzlukta sütlerim var hastane kontrole vs giderken hazırlayıp bebegime vermek istiyorum dışarda acıktığı zaman. Acaba gece 1 sütü falan gündz verilir mi ? Cünkü genelde gece sağmışım 😬 bi yazıda verilmez diyodu ama veren var mı
TalentedMom Btlp Gece gündüz ayrımı yok sağılan sütlerde sadece 3 kural var oda sıcaklığında 3 saat,buzdolabında 3 gün ve buzdolabında 3 Aya kadar saklayabiliyorsun
Flzkryr Btlp Buzluktan çıkardığınız sütü sıcak suyla değil soğuk suyla çözdürün. bir kac dakıkayı alıyor zaten. Ya da vaktiniz var ise dolapta kendiliğinden çözülmesini bekleyin. Çözülen sütün 24 saat içinde verilmesi gerekiyor. Çözülen sütü de benmari usulü ısıtıp öyle verin :)
Akademisyenanne Btlp gece sagilan sutun icerigi daha doyurucu olmasindan dolayi gece verilmesi gerektigini soylemisti ebemiz.
1anne1yavru Btlp bende süt sağıp depoluyorum hemşire gece sağdığını gece gündüz sağdığını gündüz ver gece daha çok vitaminli olur dedi gece sütü değerli yani ama illada olacak diye bir şey yok sonuçda anne sütü herhalükarda en faydalısı
Meryemtsc Btlp bana doktorum gece sütünü gece ver gündüz sütünü gündüz ver demişti nedeni ise gece sütü bebeğe uyku yaparmış rahatlatirmis gece sütünü gündüz verirseniz bebeğiniz hep gündüz uyur gece uyumaz sagarak veren bir anne olarak bunun zorluğunu uzun süre çektim ta ki doktorum bunu diyene kadar o yüzden gece verin gece sütünu
Purple13 Btlp canım ben gebelik okuluna gitmiştim orda ebe gece gündüz ayrımı var demişti. Gece Sütü uyku getirir gündür sütü enerji verir demişti. İçerikleri değişiyormuş gündüz sağdığın sütü gece verirsen uyumakta zorlanır gece sütünü gündüz verirsen uyumaya meyilli olur demişti. Gece sütünü gece gündüz sütünü gündüz demişti. Akşam Farklı gündüz farlı demişti🤷♀️
RavenC Btlp gece uyku hormonu salgılandığı için gece verilmesi gerekir gündüz uyku hali yapabilir bebeğiniz de