Tosbikoglan Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle oğlum Ek gıdaya başlayacak. Çok heyecanlıyım ☺️Siz ilk hangi besinlerle başladınız?
Deletedmom302 Tosbikoglan ben yoğurtla başlamıştım, sebzeleri pek begenmemisti meyveleri çok severek yemişti hala da öyle 😬
Gamze_Defne Tosbikoglan İlk yoğurtla başladık ve bayıldı 🥰🥰 Ama zaten gazlı bi bebekti daha da gazlı oldu 🤣 Havuç sevdi ama kabız yaptı,balkabağını sevmedi,avakado,patates,muz,elma’ya bayılıyor.Bugün armuttayız bakalım sağlıkla inşallah 🧿🥰
Mnli Tosbikoglan havuç verdim 3 gün sonra patates bizde de patates kabız yaptı 3 gün verdim 1 gün bekledim sonra yeşil kabak 3 gün verdim yarın da brokoliye geçeceğim benim doktorum sebzeler bitince meyve ve yoğurt dedi
Iryessah Canım benim bebeğim on aylık oldu zaman o kadar çabuk geçiyor ki. İlk ev yapımı yoğurtla 3 gün kuralına uyarak verdim. Sonra sebzelerle teker teker 3 gün kuralına uyarak devam ettim.
Tosbikoglan Deletedmom302 bende bugün havuç denedim ama pek beğenmedi başta ağzını açtı sonra ağzına alınca öğürdü. çok da zorlamak istemedim bıraktım
Deletedmom302 Tosbikoglan doktoruma sorduğumda neyi seviyorsa onu ver, meyve yiyorsa meyve ver , zamanla zaten çok çok değişecek beslenme alışkanlığı demişti, bende biraz zorladım baktım olmuyo meyve verdim seve seve yedi
Tosbikoglan Gamze_Defne bende havuç ve patates verirken içine bir damla zeytin yağı damlattım akşamına çıkardı havuçları 😁
Arzuorhan Tosbikoglan havuç kabız mı yapıyor benim oğlum da kabız ama bilmiyordum vermeyim mi ki bu süreçte acaba
Tosbikoglan Arzuorhan vereceğin yağın asit değeri çok düşük olmalı. D vitamini ve kan ilaçların içinde de var yağ farkettin mi. İlacın emilimini hızlandırıyotmuş. Yani başından beri veriyormuşuz yağ 😁