wafflee_42 Karın ağrısı,ishal,bulanti,halsizlik,iştahsızlık var ama ateş yok. Bugün oruç da değilim. Acaba usutmus olabilir miyim ? Normalde ev içinde ince giyinirim ama hiç böyle olmamistim 😬
Melahat wafflee_42 aynı şeyleri bende yaşadım bikac gün önce usutmeden diye diyorum geçti ama iki gün boyunca yattım bende koronadr diye şüphelendim ama doktora gitmedim ateşim yoktu çevremde herkes ishal salgını var dediler bi çok kişi öyleymiş şimdi geçti çok şükür baş ağrısından ölüyodum
Deletedmom196 wafflee_42 yakın zamanda dışarı çıktınız mı yada herhangi birileriyle temasınız oldu mu. Tanıdıklarınızı arayıp sorun benzer şikayetlerde olan var mı diye. Corona belirtileri kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Geçmiş olsun
Gulmrt wafflee_42 geçen hafta ben de öyle oldum aşırı halsizlik ishal deli gibi karın ve mide ağrısı çok korktum valla coronadır diye ama üşüttüm sanıp geçiştirdim. Corona olmaktan korkmuyorum ama kızım daha 3 aylık düşündükçe psikolojim bozuluyo zaten bir de iki aydır evden hiç çıkmadım 🤦🏻♀️
Gizemta Melahat evet ishal salgını var bizde karı koca öyle olduk corona diye çok korktuk ama geçti 😃
wafflee_42 Melahat Bir tek ateşim yok. İçtiğimiz sulardan mi kaynaklı acaba ? Evde bir tek bende var bu sıkıntı 🤔
Deletedmom196 wafflee_42 bir kaç gün daha bekleyin sadece soğuk algınlığı olabilir. İnsan tedirgin oluyor tabi 🤷♀️
wafflee_42 Demirac19 😵😬 kizz 8 aydır adet görmüyorum zatnn. Dur birde onu cikarmaa. Eşim de dalga geçti zatii 🤦
Demirac19 wafflee_42 😂😂 kıyamam 8 aydır hep şüphe çok zor ama şaka biyana korona değilsinizdir çünkü ilk belirti ateştir diye biliyorum
Gulmrt wafflee_42 online alma şansınız yok mu ya da migrosun siparişi hazırlatıp sadece alma uygulaması da çıktı. Ben hiç gitmiyorum eşim gidiyor ama gelince herşeyi ben yıkayıp siliyorum ondan bile korkuyorum. Allah yardımcımız olsun ya artık geçsin bu günler 🙌🏻♥️
Seutfu wafflee_42 eşimde oyle oldu gecen bende korktum sen evden git demistim 😅 gecti ama salgın var sanırım. Yine de tedbirinizi alin bence
Kaveda wafflee_42 mevsim değişikliğinden olabilir havalar bi soğuk bi sıcak. Hem corona olsanız bile öncelik evde izolole olmanızı isteyecekler. Evde kalmaya çalışın tad almada nefeste sıkıntı yoksa.