G_ADAN Esilaa1658 mamalove yürüteç var. Hem yürüteç hem de hoppala oluyor inteernetten bi araştırın. 4 aylığız 2 ay sonra onu alacağım
melek-timur Esilaa1658 6.5 ayligiz ve doktorumuza sordum bi sakınca görmedi biz kullanıyoruz sadece yürüteç için erken mis ona izin vermedi.
Elifsu Ecm 9 Aydan sonrada almaya gerek yok bence. Emeklemek özgür olmak istiyor bebek o dönemlerde. Arkadaşımın bebeği şuan 10 aylık sadece 1 hafta kullandı.
Findik Bende hoppala almak istiyorum bebegim 2 ay 5 günlük sürekli hoplamak istiyor durduğumuz zamanda ayaklarıyla kendini ittiriyor ne yapacagimi şaşırdım sürekli hoplamak istiyor zaten gün içinde hicbir şekilde iş yapamıyorum uyumuyor sürekli hoplamak için uğraşıyor yatarken bile ayağını ittiriyor ne yapacam bilemedim
Esilaa1658 Findik benımkide 1 ay 26 günlük benımkıde aynı durumda kucakda hoplanmk istiyorum kollarım agrıyo artık yatırınca aglıyor
Derinsum Esilaa1658 doktora danıştim 6 buçuk 7 ay gibi alabilirsiniz dedi sabırsızlıkla bekliyorum o aya gelmeyi kol falan almadı bende artık 😅
Esilaa1658 Derinsum 😂😂😂 Allah yardımcımız olsun valla birde grip oldum kolumu kıpırdatacak halim yok ama elde hoplatıyz
Esilaa1658 Derinsum Onların enerjısı hıç bıtmıyo zaten nede olsa ekmel elden su gölden 😂😂😂herşeyleri hazır
Derinsum Esilaa1658 evet ya bizim kız birde herşeyi yapıyor geride benimle dalga geçer gibi gülüyor ona bakarken gelse gülme ya Allah'ım herkese evlat nasip etsin onları başımızdan asla eksik etmesin Rabbim 🤲😘❤️
Senaustunbas Benim kızımda 2 ay 17 günlük babası hoplatior kahkalar havada uçuyor bende almak istiyorum ama ben gurutec düşünmüyorum tembellestiriyir diye hoplamak hem bacaklara iyi gelir diye düşünüyorum 🤔