Smyy09 merhabalar herkese ☺️ ya ben bebeklerin emeklemesini aşırı severim ama oğluşum 8 aylık asla emeklemiyo yüz üstü durmaktan zaten nefret ediyo 🙈 önüne sevdiği herşeyi koyuyorum ama yok hiç banamısınız demiyo sizinkiler nasıl ☺️☺️
Melike09 Smyy09 merhaba. Benim kız 6 aylık bende kolları güçlensin dönsün diye yatırıyorum yüzüstü. Oyuncak koyuyorum önüne. Çarşaf seriyorum halıyı yemesin diye😂😂😂 çarşafı kendıne çekiyor oyuncakları öyle alıyor🤦🏻♀️ Tombik biraz tembel davranıyor. Herhalde emeklemede öyle olacak
Svdmm Smyy09 benim kızımda 6 aylik desteksiz 10-15 saniye oturuyor , öne arkaya dönüyor ama emeklemiyor 😋
Meltemidil Smyy09 benim kızım 9 ay 28 günlük ve dünden beri yeni yeni emeklemeye başladı , merak etmeyin doktorumuz 1 yasına kadar emekleme, 18 aya kadarsa yürümesini bekleriz demişti
Smyy09 Melike09 bizimki hiç emeklemicek sanırım bide yürütece biniyor maşallah bebişler tam bi akıllı bıdık 😊😊
FnurGokcan 8 ay 10 günlük,henüz sürünüyor komando gibi😂 geri geri çok iyi gidiyor da ileri kısmında sıkıntılar var😂