Elifsu İnstagram veya internet üzerinden alışveriş yaptığınız sayfaları paylaşır mısınız? Çok güzel ürünler var sayfalarda ama güvenemiyorum.
CemreKerem Elifsu hiç cesaret edemedim ya sanki Instagramdan ne alirsam alayım salatalık yollayacaklar gibi geliyor 😅 Instagram'da begendiklerimi alternatif olarak Civilden ya da diğer markalardan bulup sipariş ediyorum en azından gerçek mağaza dolandirilma imkanım yok
eymeninannesibusra Elifsu şöyle soyliyim ki internetten alışverişte bu sayfanın adresinin yazdığı yerde eğer ki kilit işareti yesilse o sayfa güvenli demek ama yuvarlak içinde ünlem varsa şüpheli demek instagramda da çok büyük sayfaları tercih et yani binlerce gonderisi binlerce takipçisi olan sayfalardan alabilirsin
eymeninannesibusra Elifsu tabi guvenemedigin sayfalardan kapıda odemeyle alabilirsin şeffaf kargo isteyipde
Elifsu CemreKerem evet aynen öyle bende korkuyorum genelde e bebek ve Civilden alıyorum ama instagramda çok şirin şeyler var civilde falan yok öyle şeyler
Elifsu eymeninannesibusra artık takipçi satın alındığı için onada güvenemiyorum. Zaten öyle çok iyi bi sayfayada denk gelmedim hiç.
Sarisin Zmrasevgi uzun sürüyor mu ordan gelmesi bende dün ilk kez bişey aldım ordan ama henüz kargo falan maili gelmedi
Berdemal instagramda bebetalyadan sipriş ettim uygundu ama malları çok kaliteli değildi ama en ucuz bebek market hem uygun hem kaliteli 2. siparişimi yeni vedim civil ebebek hepsine baktım kumaşları int aldıklarımdan daha iy değil ama daha pahalı
Aaylin [bilinmeyen] aliexpress den ben alisveris yapiyorum, orada magazanin puanina ve yorumlara bakmak onemli. Ne kadar cok satis yapmis onada bakmak lazim, yani 2 satis yapmis ikisinden de 5 yildiz almistir yüksek puanli görünur ama onlar genelde gercek satici olmuyor.
CemreKerem [bilinmeyen] merhaba Koton dan oğlum doğmadan önce birkaç parça ürün almıştım hemen tüylendi ve sürekli toz tutuyordu sonra da almadım acaba bana mı öyle denk geldi siz memnun musunuz ?
Dilarasaka [bilinmeyen] ben aliexpresten cok alisveris yapiyorum canim guvenebilirsin benim aldigim hersey geldi bugune kadar biraz gec geliyor ama geliyor yani
DilekB_ Elifsu - @bebekdukkani8 : bebeğime uyku arkadaşı aldım kapıda ödemeyle - @angelbabymom_isimnakis : bebeğime isimli tulum yaptırdım - @drtasarimdunyasi : bebek hediyelikleri yaptırdım
DemetDM Elifsu ilk defa instagramdan alışveriş yaptım o da kokulutaşlarevi diye bir sayfa. Dolandırıcı çıktı aman dikkat. Onun dışında bilindik sayfalardan alısverıs yapıyorum hep morhipo Hepsiburada trendyol aliekspres favorım 💝