My_LiFee Tly16_ 10 aylık di kızıma verdim ben şuan 22 aylık hala içiyor tabi bebekten bebege değişir etkileri 🌼
Deletedmom318 Tly16_ Doktorumuz 2 yasa dek önermedi. Şuanda 18 aylığız. İnek sütüne hala başlamadık 😊
Esdoel Ben 4 ayında hafta 2 kez sulandırarak vermeye başladım 8 ayında da her akşam yatarken bebe bisküvisi atıp verdim haziran da 3 yaşına girecek sabah kahvaltıdan önce içer akşam yatarken de içer kan sayimlsri vs kabızlık ishal falan hiçbir sıkıntı olmadı ama 4 ayında verirken köyden getirtiriyordum hazır süt almiyordum
Tly16_ Esdoel evet ya bak kullanmışsınız bişey olmamış, hemşireyim bende, 1 yaşa kadar verilmediği biliyorum ama büyürken hepimiz içtik yani hiç bişey olmadı, tamamen bebekle alakalı, sulandırılmış verende çok var
Esdoel Tly16_ aynen öyle tamam eskiden her şey doğaldı şimdi değil ama doğal olanı da bulabilme şansımız var benim kızıma zararı olmadı seninki ne belki kabız yapacak yada ishal bunu şimdi de seneden olacak 2 3 yaşında denesende hiçbir farkı yok benim oğlum şuan 3 ay 8 günlük ben günde 1 yada 3 kez pirinç unu yapıyorum sulu şekilde veriyorum şimdi herkes aaa 3 aylık çocuğa pirinç unumu verilir diyecek pardon da siz neyle buyudunuz ben çok sinir oluyorum valla sen verme tamam ama verene de cahil muamelesi yapma
Organiktavuk Tly16_ 15aylık vermeyi düşünmüyorum doktorlarda 1-2yaşdan önce önermiyor ben hergün bir kase yoğurt yediriyorum sütün sindirimi çok zor ve alerjik malesef