Benanin_Annesi HEm meme hem mama şeklinde giden anneler 0-6 ay arası hangi mamayı kullanıyosunuz. Hangisinden memnunsunuz Kilo alımları nasıl oldu ???
Caninanasi Benanin_Annesi holle aldım ben ama bı kaç kere içti, ama kullananlar çok memnundu, kilo alımı iyi olduğu için ben pek vermedim, ihtiyaç varsa holle👍👍
petitehatunn Benanin_Annesi keçi sütlü diye Holle 💃🏼 Ama sadece hastanede verdim sonra vermedim o yüzden tam olarak gaz vs gözlemlemedim
BesteArya Benanin_Annesi ben hipp combiotic kullanıyordum. Içeriği en güzel mamalardan biri. Çok memnundum
Benanin_Annesi barlas2020 Bebeğim 2 aylık ilk 1 .5 aylıkken aptamil 1 kullandım ama kaka problemi olduğu için gaz problemi olduğu için mecbur bıraktım Şuan bebelac kullanıyorum
Ftsm Meryemada Bebelac gold u kaç CC veriyorsunuz bebeğiniz kaç aylık bir de verince kabızlık yaptı mı
VERA19 Benanin_Annesi Similac kullanıyoruz biz memnunuz :) Mamayı bebeğin sevmesi ve bünyesinin sevmesi gerek bebekten bebeğe göre değişiyor🤗
Baltoros Tuba_90 sma kullanıyorum ilk kızımda da sma kullandım çokta memnunum buarafa kızım 3 aylık meme ve mama bir gidiyoruz
Mltmrt Benanin_Annesi biz bebivita kullanıyoruz kılo alımı falan gayet güzel. Ondan önce sma kullandım kabız ve kılo aldırmadı ne yazık Kİ. Similac ta iyidir. Onu da kullandım. En son bebivita da karar kıldık.
Damladamla1 Benanin_Annesi sma kullandım canım bebelac gold kullanıyorum şimdide ikisinden de memnunum
Damladamla1 Benanin_Annesi 3aylığız 6kilo canım meme mama gidiyorum bende bebelac gold çok güzel fazla gaz da yapmadı bizde
Damladamla1 Ftsm günde 2 defa 90cc veriyordum canım kilosu çok iyi diye şuan 120cc sadece gece yatarken veriyorum. Benim sütüm bazen çok az oluyor az olduğu zamanlar güzde 3 defa 90cc verdiğimde oluyor
Ftsm Damladamla1 benim de sütüm bazen çok iyi geliyor bazen az, mama veriyordum ben arada 30 CC ama az geliyor sanki emin olamadım bizde 3. Aya gireceğiz. Teşekkür ederim bu arada 😊
Damladamla1 Ftsm 30cc az geliyor die düşünüyorsan 60cc ver bence. Ve sma çok doyurucu aşırı tok tutuyor bebelac o kadar değil ama ben bebelecdan daha memnunum