NurcanDemiray Bebeğim 35 günlük gazı için şekerli su yapıp verdim etraftan duyarak sizler de veriyor musunuz faydasını gören oldu mu
Glin89 NurcanDemiray bence verme canım nurse hurveys şurubu var gaz için onu kullan ben çok faydasını gördüm
Emine-tekn Biogaia bak bu ilacı var öyle faydasını göreceksin ki benim kızım kolikti ve inanırmısın öyle bi gaz sancısı oluyorduki 3 e kadar sallıyorduk akşamları apartman ayağa kalkıyordu. Bu çok iyi.. bitkisel istiyorsan agualine kullan oda çok iyi ama diğeri gibi değil
NurcanDemiray Biogaia sab simplex ve relamax kullanıyoruz evet gazını çıkarıyor ama çok fazla ıkınıyor rahat uyku uyumuyor yani gaz sorunları çıkarmasına rağmen devam ediyor ayaklarnı karnını belini sıcak ttutuyorm kendiminde masajlar yapıyorum. Yediklerime öyle dikkat ediyorm ki gaz sorunu biter bitmez yemek listesi yaptm kendime ne baklagil ne süt ürünleri ne çay kahve çikolata vs gaz yapabilecek hiçbir şey tüketmiyorum aç kalıyorm nerdyse idare ediyorum geçene kadar
NurcanDemiray Rezene anason kimyonu sabah akşam kendim içiyoru doktor bebeğe de verebilirsin dedi din verdm daha çok huzursuz oldu daha vermedim bende
NurcanDemiray Doktor normal bu ıkınması gazdan dolayı diyor ama ben çok üzülüyorum ve çok kafa takıyorum
DuyguUysalBayraktar Başta bio gaia,sonra sırasıyla sab simplex,nurse herveys damla,zinko,kimyon,papatya, rezene(çoğu zaman hepsini aynı anda) hepsini kullandım.ama maalesef bunlar geçici çözümler. 4 aya girdik hepsi yavaş yavaş bitti. Son ayımızsa nurse herveysin şurubunu keşfettim.baya iyi gelmişti bize. Bide maması kolik bebek mamasıydı. Tabi bunların yanında bio gaia kullanmayı hiç ihmal etmedim çünkü düzenli kullanımda işe yarıyor.ama tek çözüm sabır sabır sabır😇