Nazlicanklnchrmn Anneler biz 2 aylihiz konak cıktı her banyoda zeytinyağı yapıp tarak bulamamış esim ben elimle tirnagimla kaldırıyorum öyle çıkardım birsuru sorun olur mu
Cansubbk Nazlicanklnchrmn alerji olabilir ve canı yanabilir elinizle yapmayın banyodan önce zeytin yag sürün biraz ovduktan sonra normak bi tarakla hafif hafif kaldırın yazık çocuga bn ogluma ögle yapıyordum 😊 bide hangi şampuanı kullanıyorsunuz
[silindi] Nazlicanklnchrmn yapmayın çünkü enfeksiyon riski yüksek. Ayrıca zeytinyağı yerine Konak şampuanı ya da hindistan cevizi yağı kullanın. Zeytinyağı mantar riski oluşturuyormuş. Doktor kontrolünde tavsiyesi bu söylediklerim.
Mis_kokulum Nazlicanklnchrmn banyo yaptırmadan önce kafasını zeytinyağ sürüp şapka geçirin kafasinin terlemesini sağlayın banyodan önce ve sonra sık tarakla hafif hafif tarayın konakların kolay soyulduğunu görüceksiniz
Deletedmom283 Nazlicanklnchrmn Mustela Konak önleyici köpük şampuanı alırsanız faydasını hemen göreceksinizdir 🌿
oz_blt Nazlicanklnchrmn bizde de şuan aynı sorun var doktorlar kesinlikle zeytinyağı önermiyor onun yerine Hindistan cevizi yağı sürülmeliymiş onu deneyeceğim
Yigitahmedim Nazlicanklnchrmn bize hem çocuk doktorumuz hem cildiye doktoru zeytinyağı sürme ve elinle sakın yolma dediler konak tarağı ile tara geçmezse konak şampuanı ile yıka ve konak tarağı ile tara
Muczmmmm Nazlicanklnchrmn zeytinyağı tavsiye etmiyor doktorlar genelde Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz yada Konak şampuanı kendiniz müdahale etmeyin 😊
Yigitahmedim Nazlicanklnchrmn valla benim esimde bi sürü kaldırmış olmadı ama doktor yapma dediği için ben hiç yapmadım bence sende yapma
Aysun__ Nazlicanklnchrmn benim bebeğimdede vardı kesinlikle hiç birşey kullanma banyo yaptıkça azalıyor