Nurhanalp Merhaba kızlar malum durumdan dolayı dışarı cıkamıyoruz İnternetten alısveriş yapmak istiyorum ama guvenemiyorum kalitesine buyuzden yardıma ihtiyacım var alısveriş yapıp memnun kaldıgınız markalar varsa yazabılır mısınız 🥰 idilbayb panço ve andywawa dısında 🙈
Gzzde Nurhanalp aziz bebenin herşeyini güvenerek alabilirsiniz ben genelde internetten alacaksam aziz bebe alıyorum şimdiye kadar hep kaliteli geldi
Nurhanalp zelis-11 zaradan hedeye gelmıstı ogluma ust kıyafetı buyk geldı butun urunlerınde aynı durum var mı yada oğlumun bacakları mı uzun 😀
Birkoalaanasi Şu anda çok aciliyeti yoksa yapmamayı tercih ediyorum. Kargo çalışanları çok zor şartlarda.. İnanılmaz derecede yorgunlar ve temel ihtiyaçlar dışında (mama,bez,ıslak mendil) yapılmamasını öneririm kendi fikrimce🧜🏻♀️
Ssonmez Birkoalaanasi ayni fikirdeyim onları kargo calisanlarini da anlamak lazim onlar da ister istemez temas halinde bulunabiliyorlar hem kendileri için hem de sizin için riskli durum
Nurhanalp Çok haklısınız aslında ama ılk bebegım ve malum bebekler hızlı gelısıyor ve suan 3 aylık oldu artık kıyafetlerı küçük gelmeye başladı 🙄
zeynan Nurhanalp Oğlumun kilosu boyu ortalama olmasına rağmen carter’s’tan almış olduğum kıyafetleri ikiden fazla giyemedi. Ve çok fazla almıştım. Örnek vereyim 3 aylıkken 6 aylık aldıklarımı giydirdim. Bedenleri oldukça küçük bence.
Ygzmomss Mltmert16 benim Bebeğim 4 buçuk aylık biz 9 aylık aldık çünkü boyu 70 cm bebeğimin yani boyuna göre alın ayına göre değil mesela 6 aylık bebek 68 cm giyiyor ona göre alınıyor bütün sitelerde öyle bence ☺️
VERA19 Nurhanalp Civil,hem uygun Hemde kaliteli,hafta sonları indirimleri falan oluyor acayip uyguna geliyor canım.Onun dışında da H&M,Koton,Lcw🌺