Sum87 Oğlum 36 haftalık dogdu , gününde dogsaydı şuan tam 10 aylık olacaktı erken dogdugu için 11 ay 8 günlük gelişimini hangisine göre takip etmeliyim ? Bilginiz var mı acaba
Deletedmom146 Sum87 kızımda 36 bitti 37 ye girince doğdu. Doktorlar hep doğması gereken zamandan hesapladılar yani siz doğduğu günden değil doğması gereken gündem hesaplayın
Zeyzeyyyyy Sum87 canım benim 35 haftalık doğdu 😌 2 aylığız 3 aya girdik her şey ay ay bebeğimin ilerliyor gelişmeleri güzel görüyor renklere bakıyor oyun yapıyor 3 aylık bebek yani şu an doğdugundan bu yana hesaplıcaksın ben öyle yapıyorum eksik doğdu ama artık 2 aylık bebek 1 aylık ocçşcağı yere 🙂
bebek-kaya Sum87 benim kızımda 36 haftalık doktorumuz motor becerilerini doğması gereken tarihe göre bekleriz dedi yeni bebeğiniz bazı şeyleri bir ay geriden yapabilir bu normal ama beslenmesi aşıları felan doğduğu tarihe göre.
Portakal Sum87 1 ay geriden de gelebilir ama normali de yakalayabilir ☺️ benim kızımda 36. Haftada 34 le uyumlu doğdu 9 aylıkken dönmeye başladı 11 aylıkken yürüdü mesela
Gamzey26 Davranışları becerileri nasil 10 aylik bebek gibimi 11 aylik bebek gibimi gelisimine bakin geriden geliyor sa 10 aylik olarak dusunun