GizemAdaKaya 5 aylık kızıö var 4 aydan sonra tuvaletını geç yapmaya başladı.. son zamanlarda fitil yardımıyla kakasını yaptırıyorum her seferınde bu yöntemi yapmak ıstemıyorum var mı anneler bi başka çözümünüz lütfen yardımlarınızı beklıyorum
Nyr195 GizemAdaKaya fitile alıştırma canım ya .kabızlığa bol sıvı tüketmek iyi geliyor ama ay olarak küçük anne sütünde su var zaten kaç günde bir yapıyor 10 güne kadar normal sayılıyor ya canım bizimde 4 ayında öyleydi 3 günde bir kaka yapıyordu 1 aya yakın böyle devam etti sonra duzeldi😂
Yenidenanne Zeytin yağı iyi geliyor canım bide devletin verdiği kan damlasına bizede kabız yapmıştı fitille zor yapiyodu o damlayı bıraktık gecti
GizemAdaKaya Nyr195 ay hiç istemiyorum alıstırmak canım zaten 10 gün denıuor aöa cocum maf oluyor ıkınmakdan 4 gun falan oluyor bende atıyorum mecbur baska ne yöntem bar dıye arastırayım dedım
Yenidenanne GizemAdaKaya evet canım maf oluyo çocukar malesef zeytinyağına kulak çubuğu batır poposunu uyar masaj yap karnına bacaklarıyla oyna altı açık kalsın biraz inşallah geçer
elmalikurabiye GizemAdaKaya anne sutu alan bi benek icin 10 gune kadar normal. Fitil vermeyin omur boyu bas edemeyeceginiz sorunlara yol aciyor gercekten. 10 gunu gecerse kullanirsiniz. Kullandiginiz damlalari gozden gecirin. Su verin ara ara. Zeytinyagi ben denemedim ama 10 gunu gectiginde kulak copunu zeytinyagina batirip uyarabilirsiniz. Fitilden yine de iyi bir cozum bence
Ruzgarin_annesi GizemAdaKaya anne sütü alıyosan6 gün mama alıyosan4 gün yapmaması normalmış benimde bebeğim yapamıyodu doktoru bu sekilde söyledi