Esot Hyrnnsa karnina hafif masajda yapabilirsin canim yapmadigi zaman cok hosuna gidiyo bizimkinin masaj hemde rahatliyo
Esot Hyrnnsa ben ilk bir ay hergun icmistim kimyonu ve hic gaz ve kaka sorunu yasamadik cok sukur simdi hic kullanmiyorum bu kezde cok yapiyo mu acaba diye endiselenmeye basladim annelik zor 😂
Hyrnnsa Esot yapıyorum canım masaj yapıyoruz ayak hareketleri yapıyoruz rahatlaması için herşeyi yapıyorum sağol teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Fdmbyktrn Esot biz 3 ay 20 günlüğüz günde bir kez yapınca havalara ucuyoruz🤗 mamadan kaynaklı. Emin sayıca çok yapması yapmamasından bin kat iyi hatta şükür sebebi 🙏🏼🌸
Liyaa Esot ben desitin kullanıyorum mor renk olanı çokta memnunum ama pişiği geçmiyorsa sudocrem kesinlikle tavsiye ederim
Nuredves Uysalgamze benimki de bazen on güne kadar çıkıyor. Ama doktor anne sütü ile beslenen bebeklerde normaldir bu demişti. Huzursuluğu da olmuyor.
Liyaa Esot bir kaç gün yoğun sürerek dene bende pişiği olduğunda öyle yapıyorum iki gün içinde geçiyor