anneCANan Bir buçuk aydır diş ağrısı çekiyoruz , alt iki diş birlikte geldi yarıya kadar çıkmış durumdalar. her gece uykusuzuz oğlum uyanmak istemiyor ama ağlaya inleye gözü kapalı uyanıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
Eminegokhan anneCANan çok normal canm benm oğlum 3.aydan beri dis sikintisi cekiyodu hele 7.aya geldi iyce dış sıkıntısı vurdu bugün yarın cikar kesin cokta sismia dedi doktorda suan 10 buçuk aylık pes pese ckartti ilk iki tane birden geldi 9ay 20 günlüktü tam neler cektik valla suan üst iki diş çıktı cok şükür hissetmedik bile dış ilacı kullanyorum
anneCANan Eminegokhan ben gerçekten çok şaşkınım alt iki dişi çıktı görünce ne kadar sevindim dedim rahat bir uyku uyuyacak artık dişler gözüktü diye ama aksine daha da sıkıntılı geceler yaşadı bir nebze olsun rahatlaması gerekmiyor muydu bu gece sancıları ne kadar daha sürecek böyle
Eminegokhan anneCANan dis icin ilac kullan canm tetagil yada nurse harveys ucu görününce gecmiyo damağı yardığı icin devam ediyo agrisi disin uzunluğu dgilde eni tam çıktığı zaman braz faha rahatlar bebis
Eminegokhan anneCANan canm ben osanit kullanyorum suan Türkiye fe satışı yok yurt dışından getrtmistim o gelene kadar tetagil ve nurse harveys kullandm onlarda rahatlatyo ama nurse harveys i soğuk sür
anneCANan Eminegokhan tetagil i dünden beri kullanıyorum diğerini de alacağım çok sağol. Yatağını unuttu yavrum yatağa koyunca ağrıdan çabuk uyanıyor tekrar sallamak falan fayda etmiyor emekleme pozisyonu alıyor bende arabasında uyutuyorum uyanınca hem doğrulamıyor hem de ileri geri yapınca uyuyor sanki bir daha hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi geliyor korkutuyor bu durum beni
Eminegokhan anneCANan kuzum benm kıyamam ya benmkide öyleydi maalesef ama diş çıkarınca normale dönecek emin ol hatta şöyle soyliyim diş döneminde uyku eğitimi verdim kendinsi uyuyor yattıkca dis ağrısı vurur kuzum ya hem kulağa hem dişe bizde de aynısı oluyo disimiz agrynca yatnca daha cok vuruyo
anneCANan Eminegokhan Sabahları iyi ama geceleri aşırı nüksediyor. Oğlum şimdiye kadar hiç üzmedi beni uykuya falanda çabuk geçerdi gece boyu gözleri kapalı avaz avaz ağladığını görmek çok üzüyor inşallah tez zamanda geçer. Çok sağolun bu arada bi nebze olsun rahatladım
Eminegokhan anneCANan geccek canm emin ol benm oğlumda gece avaz avaz aglyodu gözeler kapalı uyumak istiyo ama acısından uyutamyodu hatta o dislerle ısırcak bile ellerinizi emin olun :)
Eminegokhan anneCANan sabah 155 i arayn direk bebeğinizin diş jeline ihtiyacı olduğunu söyleyin nurse harveys diyin hemen getrrler
anneCANan Eminegokhan Bizim burda sokağa çıkma yasağı yok rahatız o yönden yarın eşim nöbetçi eczaneden alır
anneCANan Zeynep2304 uyusun diye dakikalarca uğraşıyor bir saat olmadan gözler kapalı ağlayarak uyanıyor ama tabi nasıl ağlama bu kez de uyansın diye uğraşıyorsunuz demi
Zeynep2304 anneCANan bu durum bütün dişler bitene kadar devam ediyor sanırım birde benimki çok geç çıkartmaya başladı ilk disi 11.5 aylıkken çıktı şimdide hepsi arka arkaya geliyor dün gece 5 te uyandı şiddetli ağlayarak 6.30 a kadar dizimde salladım birde çok pişik oluyor allah yardımcımız olsun canım hem annelerin hem bebislerimizin
Eminegokhan gulsah0715 evet canm baya memnun kaldık üst dislerde kullandm osaniti alt disler için yetişmedi gümrük de takılıp kalmış üst dislerin çıktığını hissetmedik çok şükür
Eminegokhan anneCANan siteden almadım canım dayım var yurtdışında o bulup gönderdi Almanya da satılıyormuş