Zynpoyku Kızım 6 aylık bugün birden bire 38.5 kadar ateşi sürekli çıktı indi hasta değil diş etlerinde de bişey yok sizce ne olabilir.. 😐
Elvin21 Zynpoyku KuZum 6. Hastalık olabilir benim kız öyleydi iki gün boyunca ateşten çektik sonra vücudunda kızarıklıklar oldu doktor Altı çı hastalık dedi ilaç bile vermedi banyo ettirdim bebek yağı sürdüm geçti hemen
Birileri Zynpoyku dışı belki bu günlerde çıkacaktır ondan olabilir benim kızım hic dış belirtisi vermez sadece çıkacağı gece ateslenip huysuzlanr sabah gecer
Dorukusunannesi Birileri 1ogretmenanne Misskokulum diş çıkarken çok fazla ateş yapmaz kızlar bize doktorumuz ateşi yüksekde mutlaka enf. Vardır dedi sebepsiz yere ateş çıkmazmış bilginize
Busra4509 Kuzenim diş hekimi ve bana diş ateşi 38 i bulmaz demişti. Ateşi 38 de inatçıysa bir doktora gösterin çok geçmiş olsun
Naz1905 Zynpoyku bizimde öleydi dişten değildi çünkü kızım diş çıkardığında yaşamadık böyle birşey. Korktuk götürdük kanda enfeksiyon çıktı ve kulak iltihabı 🤢daha yeni atlattık cnm gçmş olsn
ikimelekannesi_ Zynpoyku bizimde öyle oldu 2 gün 38 39 neler neler bir baktım bi sabah rüyamda kızımın dişleri çıkmıştı elimi bo attım kızımın dişi çıkmış ben şok oldum
Nihankuzey Zynpoyku benim oglumda da oldu bi kere öyle kulak enfeksiyonu cıktı 3 günü geçen ateş diş ateşi değil demişti doktorumuz ve diş ateşi kafada olur yani yüzde yüz emin değilim ama siz üç günü geçerce bu durum doktora götürün mutlaka