Miran11 PrimA premium care kullanıyorum bebeğim her kaka yaptığında taşıyor önerebileceğiniz marka nedir ve bebeğim 5 aylık 7 kilo kaç numara
Busraae Miran11 sleepy kullanıyordum tasırdı prima ya gectik oda çok yaptıgı zaman taşırıyor genede sleppy kadar degil ama. Bizde 3 bucuk aylıgız 6700 kilomuz 3 numara kullanıyorz
Busraae Miran11 bu arada 3 numara 9 kiloya kadar ama yinede taktığım zaman iz bırakıyor sıkıyor gibi çözemedim bu işi 😊
Mis_kokulum Miran11 bende 10 aydır prima kullanıyorum ama hiç taşma sızma olmadı acaba bezin numarasımi küçük geliyor
YDE Miran11 bende premium care kullanıyorum hiç bu sorunu yaşamadım. Çok kaka yapmasına rağmen.Sık değiştiriyorum belki ondan olabilir.Küçük geliyor olabilir mi bez acaba? Benim bebeğim yaklaşık 4 aylık 8 kilo ben 3 numaraya geçtim. Çok daha iyi oldu.
Birkoalaanasi Canbebe lila paket. Ben 7 kiloda 5 numara kullanıyordum her zaman bir numara büyük aldım 🌱 8 bitecek hiç taşırma yapmadı 🧚🏻♀️
_pln_ Miran11 canım bende molfixten çok memnunum ama ishal gibi olduğu zamanlarda bel kısmını içeri doğru kıvırıyorum oda baya etkili oluo dışarı taşırmıyo bi dene istersen
_pln_ Miran11 canım çok öarka denemediğim için o konusa yorum yapamam prima ile başladık çok taşırınca molfixe geçtim memnun kalınca devam ettik