Selda7 Merhaba kızlar benim 5 ay 6 günlük oğlum var yaklaşık 2-3 haftadır kulak arkası ve kulak kenarında döküntü var birde çok küçük egzama var sürekli nemlendiriyorum saf zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor sizce neden olabilir
Armin_14 Selda7 alerji olabilir belki. Bizde de var doktor hipokort verdi sürünce geçiyor ama bırakınca yine başlıyor hala geçmedi biz de 5 ay 17 günlüğüz
Hazal89 Selda7 zeytinyağı asitim olduğu için kullanmamak gerekiyor hametan kullandım ben kulaklar için
Limonkus Selda7 benim kızımda da olmuştu. Hamazıng verdi doktor pek işe yaramadı. Zeytinyağı işe yaramadı. Sonra hiç birini kullanmadım iki güne bir yıkadım ve güzelce kuruladım geçti gitti. Doktor ıslak kalmış ondan olmuş demişti.
Selda7 Armin_14 biz doktorada gidemedik malum dışarı çıkarmak istemiyorum ama hep kullandığım deterjanı kullanıyorum çift durlama yapıyorum benim yediğim bir şey mi yaptı acaba
Selda7 Tgcmrt35 mustelayı bende kullanıyorum zaten başka nemlendirici kullanmıyorum bide zeytinyağı sürüyorum
Other Tgcmrt35 adventen kremini günde kaç kez sürüyorsun ve nekadar süre bu kremi kullanmanızı söyledi doktor kortizonlu olduğu için bizde de kulak arkasi kabuklanma oldu şuan geçti kızarıklık var ama bu keremde var elimde egzama olup olmadığını bilmediğim için kullanmakta tereddüt ettim. Bu keremden sonra geçtimi tamamen
Tgcmrt35 Other hergün nemlendirici sürüyorum eğzama çıktığı zaman ikisini karıştırıp sürüyorum nokta kadar alıyorum elime doktorumuz böyle önerdi kontrole gitmedim oğlumun eğzamasıda ara ara tekrarlıyor
Other Tgcmrt35 tam.anlamiyla iyilestirmiyor ozaman bizimde kulak arkasi kuruluk geçti ama kızarıklık var
Emir29 Selda7 benim oğlumda da oluyodu canim nemlendirmeye devam et geçecektir merak etme o aylarda oluyo yani hametan vs gibi kremler kullan
Hazal89 Selda7 kulak arkasında yarılma gibi ince çizgiler var mi benim oğlumda öyleydi egzama olduğu icin sarı hametanı kullandık geçti sabah akşam iki kere yeterli
Hazal89 Selda7 o kabuklar sonradan yarılmaya dönüyor bir iki gün kullan bakalım iyi gelecek mi banyo yaparken kulak arkalarını nazikçe yıkamakta önemli