NeslihanBusra Kızlar kaç beden giydiriyosunuz, 24-36 enden dar boy uzun geliyor, genelde lcw , defacto, koton alışveriş yapıyorum. Yaş mı alıyorsunuz ay mı ?
Selimveasel NeslihanBusra 3 -4 yaş alıyorum genelde 2 yaşında yıkandıkca çekiyor göbekli biraz kızım pantalon falan zor oluyor😀😀
Nebicimanne NeslihanBusra ne guzel masallah bizde boyu uzun oldugu icin buyuk aliyoruz ama kiyafetin ici bos kaliyo 😂 herkesin derdi baska 😑 Allah im benim kizima da biraz istah lutfen 🤲
Bysima NeslihanBusra 10 aylik bebeğim 18 aylık giydiriyorum artık bayağı zayıfladı bol geliyor ama hep boyuna göre aldım şu an 80 cm 11 kilo 18 aylık ideal geliyor
Haribo42 Minejjan maşallah yaaa neler veriyosunuz oğlumuza acaba anne sütüylemi besleniyor.. benm oğlum 10 hün ishal oldu baya zayıfladı çok üzülüyorum neler yapabilirim
Minejjan Haribo42 şu aralar iştahı hiç yok , bı kase çorba yedirebilirsem göbek atıyorum. Geçen ay çok iyiydi günde 3 öğün yiyip gece de muhallebi yiyordu 🙋 sütüm yağlı sanırım ondan kilosu düşmüyor 3 aylıkken bile 7kiloydu zaten hep şişko bir bebek 4 aylıkken pusete sığmıyordu 🙈
NeslihanBusra Minejjan bende de tik var uzun gelince sinir oluyorum mecbur yas alıp kestirmek daha mantıklı gibi :)
NeslihanBusra Selimveasel 2 yasa 3-4 alıyorsun dimi canım bende şimdi 3-4 yas almayı düşünüyorum da kilo yazmamışlar boy sınırı vermişler sadece ona kafam karışıyor :)
Selimveasel NeslihanBusra evet canim 3_4 tam geliyor kiloda ama boyda uzun geliyor biraz 94cm kızım 3_4 yas 104cm oluyor lcw ürünlerinde kıvırıp giydiriyorum😊😊
NeslihanBusra Nebicimanne bizimde boyu uzun geliyor işte 😀, benim oğlumada iştah versin hiç birşey yemiyor