Ayseciginannesi Yaa bezimiz bitti nasil bosluguma geldi bilmiyorum yoksa her zman fazla fazla bulundurururdum evde, simdi her yerde kapali, sleepy aliorm, bi uygulama var mi bildiginz hemen gun icinde alabilecegim yarin
Semanuryvz Ayseciginannesi evet hangi sehirdesin şehirlerin bazı markaları da artık eve servis yapıyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayseciginannesi Şehir falan yazın fazla olan birileri yakındannolan verir belki
Mevicka Hangi şehirdesin ki güzel anne belki yardımcı olabiliriz?? Aynı şehirde olduğun çok yakınında olduğun birileri vardır belki yoksa hepsijet migros sanal market filan??
Deletedmom318 Ayseciginannesi Migros uygulamasından sok uygulamasından carfeoursa uygulamasından getirtebilirsiniz. İstanbulda iseniz getir uygulamasından da alabilirsiniz
Gzd2010 Deletedmom318 sokağa cıkma yasağı olduğu gunler sadece su ekmek hazır yiyeyecek ve gazete getiriyorlar sadece malesef 😔
Bgmbgmbgm Ayseciginannesi eczaneden alabilirsiniz sleepy var mı bilmiyorum ama artık hangisi denk gelirse hiç yoktan iyidir🤷🏼♀️
ayseadem Bende sleepy bez kullanıyorum evvelsi gün 4+ 130 adet bezi 103 liraya aldım 3 4 günlük idare edecek kadar alıp Trendyol dan sipariş verebilirsiniz 🙂 hatta ped ve ıslak mendillerde de indirim var ☺️