Rukiyesinanalp 34 günlük oğlum var gazlı ve uyumuyor hatta uyumak istemiyor uykuya dalamıyor uyusa da 20 dk en fazla sizin kiler nasıl kızlar 🤭
taze_anne21 Rukiyesinanalp benimki 41 günlük oldu aynen söylediğin gibi gazını çıkarıyorum emziriyorum napsam da uyumuyor uyuyunca da hep mızmız on dkda bir ağlayarak uyanıyor pışpışlıyorum sallıyorum beşikte yine uyuyor ama en fazla beş on dk,hem o hem ben uykuya hasretiz💆🏻
Buse62 Rukiyesinanalp aynen benimde 34 günlük çok gazlı Bi bebek gündüz pek uykusu yok banyo yapınca gündüz rahatlıyor biraz uyuyor gece çok şükür uyuyor o kadar sık bölünmüyor uykusu. Sürekli gazını almaya çalışıyoruz masaj yapıyorum bide kimyon çayı veriyorum bende yemeklerime katıyorum kimyon
Eymensmomm Rukiyesinanalp benimkide 42gunluk canım aynı dedğğn gbi sürekli kucakta emince uyuyor koyuyorm yerine hemen. Uyanıyor bu aralar maşallah 🧿 gecelerinde guzel uyuyor banyo yaptırınca da özellikle rahatlıyor gazlı mı bebek canım
Ozgcannnn Gaz cıksa da kalıyodur bnmkıde 43 gunluk 10 dk hemen uyanıyordu. Bıogaıa damla aldım dun verdım gece 2 saat kesıntısız uyudu uyanınca emzırdım bıtınce bı gaz yaptı anlatamam ılk kez o kadar cok cıkardı. Cok rahatladı masallah
SinyorinA Gaz icin Nurse Harveys surup deneyebilirsiniz her gaz ilacı her bebekte ayni etkiyi gostermiyormus ama bize bu iyi geldi cok sukur doktor önerisiyle
SinyorinA Rukiyesinanalp bence işe yariyor ama her bebekte aynı gaz ilacı işe yaramiyormus ben mesela ilk metsil diye bir ilaç aldim ablamin bebeği kolikti o ilac iyi gelmişti ama bize iyi gelmedi denemekte fayda var 🤷♀️😊