Elmus Kızlar oğlum cuma günü klamp yöntemiyle sünnet olucak,bu yöntemle oğlunu sünnet yaptıran var mı?ne gibi sorunlarla karşılaştınız?lütfen paylaşırmısınız?
dddy Elmus benim bebeğimi 1 aylıkken klamp yöntemiyle sünnet yaptırdık hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür memnunum
Bidamla Elmus 8 yasında oğlumu bu yazın sünnet ettirdik çok kolay geçti tavsiye ederim bu yöntemi çık rahat diğer yöntemlere göre
Arslaninannesi Elmus ne demek bu yöntem nasıl oluyr banada anlatirmsiniz bende sünnet ettieecegim oglumu
ozelegtmcianne Elmus 6. Ay öncesi narkoz verilmeden yapılıyormuş bilginiz olsun annelerim çocuğum narkoz almasın istiyorsanız haberiniz olsun
dddy Elmus benim oğlum sadece lokal için iğne yapılırken ağlamıştı sünnet sırasında sonrasında ağlamadı ilk gece biraz huzursuz oldu o kadar da olacak 😊
Elmus Bidamla evet benimde oğlum 5 ayını doldurdu yaptırcaz daha cabuk iyileşir diye bakalım hayırlısı
Elmus Arslaninannesi canım bu yöntemle acısız kanamadan ve dikişsiz sünnet oluyor cocuklar kısa sürede de iyileşiyor bizimkide bezli olunca idrarı iyileştircekmiş dr öyle söyledi böyle yani kısacası
dddy [bilinmeyen] evet sünnette ailecek yanındaydık oğlumun 😊 dikiş yok en güzeli o zaten pansuman yapmaya gerek yok kanama riski yok denecek kadar az ve daha estetik oluyormuş
dddy [bilinmeyen] hangi deri? Düşen bir deri yok ki sünnet derisini doktor kesip alıyor zaten takılan alet sayesinde düzgün kesim yapılıyor ayrıca kesi yerinin kaynamasın sağlıyor kan akışını filan engellemiyor
Elmus dddy inş canım,yarın olıcaz sünnet ama sanki bu sabahta burnu akıyor hapsırıyor sık sık inş nezle falan olmamıstır öyle sünnet yapmıyorlar diye biliyorum 😕