Ayaz0608 E bebek sitesinde gezerken gördüm bebeğim 4 ay 6 günlük gece tok tutması için alıp yedirsem ya da kendim yapsam pirinç unuyla falan küçük mü bilemedim sizler hiç kullandınız mı bu ürünleri
Medinetass Ayaz0608 bende var hiç sevmedi 5 aylığız yeni vermeye başladım tadına baktım ben bile beğenemdim hiç pirinç unlu mu ne
merveikra Ayaz0608 bnmde kizim 4 aylik gece cok kalkmaya basladi bende hippin iyi geceler mamasini arastrydm. karar veremiyorum bi turlu
GamzeAli Ben kullaniyorum hatta kati deil normal formul mama gibi yapip biberonla veriyorum baya etki etti tok tutuyo kizim cok kalkardi gece artik sadece 1 kere kalkiyo 6 aylik bu arada 😊 sizde kullanmak isterseniz ister olcudeki gibi yapip kasikla verin isterseniz benim gibi hazirlayip biberonla verebilirsiniz 😊
GamzeAli Bu arada ben hippin sitesine mesaj atıp sordum bineronla verebilir miyim die kivami istedigimiz gibi ayarlabilecegimizi soylediler 😊
Niko 4 ay cok küçük bence benimde oglum 4 ay 3 günlük ama 6. Aya kadar anne sütü sadece.dr a sorun bence
Ayaz0608 Niko sizin bebeğiniz anne sütü alıyor başlamaması normal biz devam sütü içiyoruz o yüzden erken başlatıyor doktor
mehtapayas11 Benim bebeğimde 3 buçuk aylık ama ben kullanıyorum bi sorun da olmadı gece yatarken kaşıkla yediriyorum çok koyu yapmıyorum kıvamını
Hvvhzl mehtapayas11 uyku öncesi yedikten sonra gece kaç kere kalkıyor benim bebegim de 4 ay 15 günlük başlasam mı? Sadece mama ile besleniyor
Ayaz0608 mehtapayas11 bende tok tutsun diye yapmak istiyorum kafam karıştı valla bi de makarnavitma diye bi yer var ordan da ürünlerden almak istiyorum
mehtapayas11 Hvvhzl gece 10 da 11 de yatarsa eğer sabah 6 ya kadar uyur genellikle bir zararı olacağını zannetmiyorum artık verebilirsiniz 4 Aydan itibaren diyor ben önceden başladım
GamzeAli Gubusu merabalar 😊normal formül mama gibi kaynamış ılışmış suya her 30 cc mama icin bir ölçek koyuyorum bu mamanin icinden ölçek cikmiyor ama bende diger mamalardan kalan olcekler var onu kullaniyorum 😊