kukuleta Bebeğim 2 ay 10 günlük tırnaklarını keserken korkuyorm kendimce kesiyorm ama galiba tam dibinden olmadığı için yüzünü cırıyo yine. Var mıdır pratik yolu
Duru_m kukuleta uyurken kesin ve törpüleyin bizimki hareketli geçen yanlışlıkta parmağını kestim birden hareket ettirdi çok üzüldüm
aysundeper kukuleta korkma canım. Ben uyurken bir cesaret aldım kestim. Bende ilk ucundan kestim ama sonradan alıştım. Kendi tırnağını keser gibi kes canım benim.
imgesi Tirnaklarini kesemick bse yokki uyurken yapmaniz lazm bide mutlaka törpü kullanin. Size paralel olacak sekilde yatirin cocugu ole kesmeye calisin
Kbrmhmmd kukuleta bebeğim 7.5 aylık simdiye kadar hep babası kesiyodu ben korkuyodum dibinden alırım etini keserim falan die simdi babamız yok geçen uykudayken kestim aslında korkulacak bisey yokmus
Derin2108 BEnde kesemiyordum cesaret edemiyordum sonra birgün gözümü kararttım uyurken şimdi rahatlıkla kesebiliyorum geçenlerde uyanıkken deneyeyim dedim ayak ve el tırnaklarını keserken gülme krizine giriyor çok gülüyor alışacaktır zamanla