YusufveAnnesi Meryemagah ben 50 gün oluyo sezeryan olalı ilk basta kullanırım heralde herkes kullanıyor diyordm ama kullanmadm kullanmayıda düşünmüyorm ihtiyac duymuyorm ben tabi
Yusufyigit-1 Meryemagah canim burda hemen takan da var 4-5 gün sonra takan da.. benim gibi 3 hafta sonra takan da.. o yüzden en güzel cevabı doktorunun vermesi lazım di.
Limonlusu Meryemagah 1 hafta sonra kullanmaya başladım 15 gün kadar kullandım sonra emzirmek zor oluyor diye bıraktığım bıraktığım haliyle kaldı göbeğim 🙄
Ahtc Meryemagah Doktor dikişlerimi kontrol edip kullanabilirsin dedi 2 hafta sonra takmaya başladım canım bi sıkıntı olmadı başta zorlansamda alıştım 1 haftada pes etmedim 😊👍
Meryemagah YusufveAnnesi göbeğiniz mi yok yoksa kullanmak mı istemiyorsunuz ben tedbir amaçlı kullanmak istiyorum kullanmasamda olur aslında
TKLG1818 YusufveAnnesi Meryemagah bende iki tane dogum yaptım ikisinde de kullanmadım cunku hiç karnım olmadı doguma girdim sonra dogumdan çıktım be karın ne baska bisey önceki halime geri döndüm hiç böyle problem yasamadım hatta bana diyolar insan kilo alır ben girdiğim gibi çıkıyorum 8 9 aylık olunca karnım belli oluyo hamileyken de ben söylemesem hamile oldugumu bile bilmiyolar
YusufveAnnesi Meryemagah göbeğim yok canm o yüzden gerek duymadım ilk zamanlar hemen inmeyince göbeğim kaldı korse kullanmalıyım diyordm hala göbek kalsaydı kullanırdım
YusufveAnnesi TKLG1818 ahahaha aynı ben hamile oldugumu kimse anlamıyodu 8. Ayımda biraz belli olmaya başlamıstı bide bol giyiniyordm ondanda dolayı benimde ilk dogurdugum zamanlar göbeğim vardı gün geçtikce gitti simdi yok göbeğim gerek görmedm bende herkes ne kadar cok zayıflamıssın ya bide daha yeni dogurdun diyolar 😂
mino01 Meryemagah Doktora danışmalısınız. Ben takmadım 1 ay sonra kontrole gittiğimde, ameliyat yerimde biraz açıklık vardı . İlaç tedavisi gördüm. Doktor iyiki takmamışın demişti. 2 ay oldu hala tereddütteyim
Arc1993 Sezaryen doğumda 1 hafta sonra takabileceğimi söyledi doktorum. Kullandım ama düzensiz. Mayısta doğum yaptım çok sıcaktı çok terliyordum. Korse daha da terletiyordu ara ara taktım. Doğuma bağlı göbeğim yok. Korseyle mi ilgili bilemem
TKLG1818 YusufveAnnesi aynen benim görümcelerim bekar diyet yapıyolar zayıf kalmak için ben yapmıyorum diyolar bizim kullanmadığımız bisey kalmadı DİE caylar kahveler ilaçlar sana bak hiçbişey kullanmadan zayıfsın masallah diyolar hatta görümcelerimi hamile zannediyorlar doktor kontrolüne gidince ordaki İnsanlar cok gülüyoruz 😀😀😀
baybmom Meryemagah doktorum taktırdı bana normal bel korsesiydi ama öyle aşırı sıkan taytlar falan çok riskli rahimde yapışıklık yapıyor aman diyim 1 yıl kullanmayın onları.
MuhammedAmine Meryemagah doktor bana 1 ay önermiyorum dedi . Ben 1 ay sonra taktım ama patladım bana göre değil sıkıntıya gelemiyorum birde günde 8 saat takmak lazım güzel bir sonuç alabilmek için . 1 senede çok güzel toparladı karnım kendi kendime illa ki sarkma oldu ama ben çok kilo aldım 25 kilo aldım eskisi gibi olmayı beklemiyordum zaten zamanla daha da toparlanacak zaten