ay_16 Kizlar aleo vera kullanan varmi benim evde yetistirdigim var ama hic kullanmadim baya buyudu kullanicam ama nasil kullanicam iyi gelirmi bilmiyorum yuzume surmek istiyorum kullanip memnun kalan var mi
Arasannesi ay_16 her cılde ıyı gelmez onu danışmanız gerekır bazı cıltlere cok ıyı gelıyor bazısına hıcbjr faydası olmadıgı gıbı zararı oluyor
snil Cilde çok iyi gelir direk sürebilirsiniz ya da balla vs karıştırıp çeşitli maskeler yapabilirsiniz google dan bakıp. Ama ufak bir uyarı, sürdükten 10 15 dk sonra yüzünüzü temizleyin yoksa çok kurutur 😊
ay_16 Arasannesi oyle mi bende bir kac yerden okudum pek zarari olmadigini ama tabi cilt tipine gore degisir siz kullandiniz mi hic
Arasannesi ay_16 evet ben kullandım.madame coco nun %99 aloavera.cok begenenler vardı cevremde artık hıc nemlendırıcı kullanmıyorum dıyorlardı.ama ben denedım bır faydasını goremedım acıkcası.evet nemlendırıyordu ama geçici.bıde bıraz kırışıklık yapmaya yatkın buldum bır acayıp oluyordu cıldımde gergınlık yapmıyordu.yanı cılt tıpıyle alakalı bence
ay_16 Arasannesi dogru tabi benimde cildim sivilceye yatkin bende nemlendirici kullanmam hic o niyetle bir deneyeyim bakalim insallah iyi gelir cok tesekkur ederim 😍😘