Hulya12 Fr45 benımkıde 6 aylık bazen giydiriyorum ama kolları soguyor sırt ve ensesi sıcacık anlamadım gttı
Gizemensar Fr45 havalar hafiften güneşlendi 2 bıcuk aylık oglum var cok ince bir tişört giydirip uzerıne kısa kollu gıydırıyprum daha sıcak olunca cıkarıyorum hasta olmadık çok şükür 🌺💕
Fr45 Kızım 4 ay 16 günlük ve evimiz sıcak giydirsem mi bilemedim şimdilik ince olanlardan giyiyoruz ama korkuyorum hasta olur diye
Yenievliiiiii Fr45 15 aylık kızım. Bi sıfır kol çıtçıt üstüne baharlık sweet giydiriyodum. Altına eşofman.sabah kalkınca yelek giydiriyodum mutlaka. Evim zemin kat ve yerler fayans oldugu için halen soguk sayılır.
Zeyzey2019_ Fr45 bulunduğunuz şehire bağlı. Bursa dayım ama henüz giydirmiyorum fakat ince giydiriyorum. Ama zaten tüm kış ince giydi aynı sweetleri giymeye devam ediyor. Fakat havalar ısınmaya başladı bir hafta 10 güne kalmaz ben de giydirmeye başlarım.
Deletedmom276 Fr45 11 ay 8 günlük, üç haftadır tişört giydiriyorum bir haftadır da kısa kollu ile gece uykusuna yatıyor (Belek’teyiz)