Emircik Arkadaşlar burda satmak ve almak isteyenler toplaşalım sıfırına o kadar para vereceğimize ürün dönsün elinde olanlar satmak isteyenler yazarmı lütfen almak isteyen çok performans tayt da olur korse de normal taytı da
As1ioz Ben minnettarım ama yamune korse degil yün korse yıkıdakca sıklaşan korse babanne korsesi deniliyor 5 aylık anneyim gobegim dümdüz cokda ucuz yün oldugu için terletiyoda acayipde sıkı yıkadkca da sıkılaşıyor yamune korse para tuzagı
Rmys19 As1ioz hangisini kullanıyorsunuz bende alacağım da çok kararsızım ismi ne diye geçiyor internetten bakayım
Aysktr As1ioz Kullanmadığınız birşeye nasıl para tuzağı diyebilirsiniz ki 😊 Yamunanın o paraya o kalitesi vücuda etkisi çok çok iyi yamuna aldım incelmedim işe yaramadı diyen görmedim ben bugüne kadar lütfen kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmayın
As1ioz Rmys19 hepsiburadada var heryerde var canım yün korse yaz cıkıyo ama cırt cırtlı degil tek parça olanı cırt cırt yıkanınca tutmayabilir
As1ioz Aysktr urunun kalitesi degil canım sıkılıgı seni incelten hayırdır yamuna satısımı yapıyosun ben ucuza nasıl incelebileceginizi bosuna para vermenize gerek olmadıgı solemek istedim ne bu gereksiz tepkiniz
Aysktr As1ioz post yamuna postu övdüğünüz yün korse için yalnış yerdesiniz umarım anlatabilmişimdir iyi akşamlar dilerim