Mrb Oğlum 2 aydr sürekli yüzü alerji artık vücudunada yayıldı suan 3 bucuk aylık 5500 gr 59 cm sanırım kilo alımı da yavaşladı, hırıltısı var gazı cok huzursuz olmaya başladı sancılanıyor karnı acayip gurulduyor başında gecmeyen konak kulak arkasında kuruluk dr gidemiyoruz 2 kortizonlu krem kullndm 1 ismini unutm 2 focicort krem aldık, bepantol,şampuanı dalin di değiştim uni baby, çamşır tozu dalin, yumuşatıcı Artık kullanmıyorum fln ama hala aynı saglık ocagı dr biri diyet yapma proteinede ihtiyacnız var dedi diğeri her bebek te var sıkıntı olmz Dedi, oğlum norml mamayı bile içmiyor alerji maması hiç içmez 4 çeşit mama denedim içmedi, sütümde yetmiyor hatta 2 gndr sıkıyorum zorla 2 yemek kaşıgı anca cıkıyor ne denediysem artmadı yulaf gevreği bol su uyku elma suyu pilav, gercekten ne yapcam şaştım nasıl bi yol izlemeliyim nasıl ne diyeti yapmalıyım ve kendimce ayran yoğurt peynir süt tüketmedim artık dişlerim sızlıyor, sanırım kek bisküvi tarzı da yememek gerkemiş, nolur bi yardımcı olun dua edin bebeğim için gercekten yüzü mahvoldu kafasıda aynı şekilde el kadar bebe kafasını bile kaşıyor kaşımaktan kanatmış heryerini tırnagını kestiğim halde 😭