Deletedmom_297 Kızlar kızım sürekli uyumlu haldeyken iç çekerek ağlıyor inliyor sonra haykırarak ağlıyor demin oyun halısında oynuyordu birden ağlamaya başladı nefes alması değişti elim atağım titredi suan kucağımda uyukluyor sürekli ağlıyor nedendir doktora söyledim normal diyip duruyor 4 ay 10 günlük yasıyan var mı ?
kubraege Deletedmom_297 büyüme atağıdır annesi korkma ,3 ve 4. Aylarda bebişlerin huyları değişiyor uyku gerilemesi yaşanıyor sebepsiz ağlamalar çığlık atmalar başlıyor her bebekte değişir benimki çığlık atıyor mesela 😄 kucağına al şarkı dinlet bol bol gülümse bebişine geçecek 💞
gozdeninbulutu Deletedmom_297 Canım bebeklerin gözlerinde perde yok herşeyi görüyorlar dua oku hep Canım
Deletedmom_297 kubraege cnm gece sırf bu yüzden ayaktayım 5 e kadar nasıl haykırıyor gözler kapalı. 1 saat öncede oyun halısındaydı birden bir ağlamaya başladı sanki canı yanarcasınaaa babamız zor sakınleştirdi bakıp bakıp ağladı nefes alması değişti çok korktum
kubraege Deletedmom_297 evet maalesef ilginç şeyler yapıyorlar ama sabır panik yapmayın hiç. Doktorlar pek bilmez büyüme atağını o yüzden bişey yok derler. Harika haftalar diye bi program var ücreti 20 tl orda gün gün gösteriyormuş büyüme ataklarını. Ben indirmedim programı ama burda duydum. Benim oğlum meme emmiyor mesela onun için Facebook’ta emzirme akademisine üye oldum ordan bi tablo gönderdiler bana atak haftaları diye bende ordan takip ediyorum.
Rukiye66 Benim kızımda da geçen hafta aynisi oldu bi kaç kez ödüm koptu bebek arabasında iken bş anda çığlık atıp nefesi gitti zor nefesi geri geldi sonraki günler de de iç çeke çeke ağladı uykudayken bile sürekli dua okuyorum rukye duası var YouTube den aç çocuğuna dinlet çok iyi geldi
Deletedmom_297 gozdeninbulutu okuyorum ayetel kürsi 3 gulufff bir elham ama yok suan daha uyuyor ama sürekli ağlıyor sallıyorum
Rukiye66 Deletedmom_297 rukye duası yazın youtubeye onu açın dinletin çocuğunuza hem sakinleşiyor hemde çok iyi geliyor