Maviskizimm Arkadaşlar 9 aylık bebeğim var ek gıdasını düzenli bir şekilde yiyor ve ben su konusunda çok tereddütlüyüm her gün 50 - 60 cc içiyor ama ben ya az gelirse diye susuz kalmasından korkuyorum.sizler ne kadar su veriyorsunuz
Deletedmom146 Maviskizimm canım endişe etme sen sürekli ver suyunu istediği kadar içer zaten. Benim kızım yeri geliyor sürekli su içiyor yeri geliyor hiç içmiyor bir ölçüye gerek yok 😌
Mommy_ Maviskizimm Ben bi sınır koymadım içtiği kadar. Suluğu hep ulaşabileceği yerde durur gördükçe gelip gidip içer. Günde iki suluk rahat içiyordur. Sadece aç karnına içmemesine özen gösteriyorum o kadar.
Deletedmom146 Maviskizimm kaynana koca görümce aldatma ile ilgili yazsaydın herkes yazardı 😁 millet bunlara çok meraklı 🙈
Deletedmom260 Mommy_ Maviskizimm kaç aylıkken su vermeye başladınız. Bnm kızım 4 ay 10 günlük daha su vermedim hiç
Mommy_ Deletedmom260 5,5 aylık ek gıdayla birlikte başladım su vermeye. Anne sütü alan bebeklerin ekstra suya ihtiyacı yok
Mirel1616 Benim bebeğim de suyu hiç sevmiyor ..Kaşıkla biberonla veriyorum yok içmiyor .Ek gıda veriyorum .. Anne sütü alıyor ondan karşılar mı su ihtiyacını ..8 aylığız bu arada
Maviskizimm Mirel1616 bence ek gıda alıyorsa içmesi gerek diye düşünüyorum az da olsa ver bence canım.bende içtiği su az gelir diye korkuyorum
Tugce52 Ah ahh benim bebeğim hiç su içmiyor desem yeri valla ben zorla kaşıkla felan veriyorum 6 ay 23 günlük bu arada